Det er moro med håndball!

Kjære alle sammen. Takk for oppmøtet i hallen og takk for at dere fulgte med på HA-TV. Dette var rett og slett en fantastisk kamp, som vi ikke trenger å analysere ihjel. Vi slår bare ett veldig godt håndballag! Ett lag med kvalitet i alle ledd!

Det store for oss i denne kampen, er hvordan vi skulle se ut fra start. Vi ville se vilje og glød. Det skulle brenne litt innvendig hos jentene, etter at vi føler det kanskje har manglet litt i de seneste kampene. Magnus fikk alle svarene han ville ha. Jentene løp, fightet og gav seg aldri. Da er denne gjengen vond å møte.Vi leder med noen mål, blir tatt igjen og kommer bak, vi snur det og vi kommer oss inn i kampen og forbi dem igjen.

Det svingte fælt i dag. Dette må da ha vært en bra kamp for dere på tribunen eller foran skjermen? Håper virkelig dere kommer tilbake neste Søndag. Klarer vi å ta Lada, er dette en gruppe hvor vi har alle muligheter!! 

Etter kampen i dag ville HA ha en prat. Der sier jeg blandt annet at det Kristin leverer i dag, er verdensklasse. Nei, det er ikke overtenning hos undertegnede. I dag var hun rett og slett ekkelt god. Man skal huske på hvilket lag vi møter. Det jeg derimot gjerne skulle husket å si til HA, rett etter kamp, er hvor god hu på andre kanten også er. Emilie leverer på skyhøyt nivå i hver kamp og vi er så heldige at vi har blitt vant til det fra henne.

Dette var litt ekstra skryt til kantene våre i dag, men det tror jeg alle er enige i.Uansett så fortjener alle klapp på skulderen i dag. Fra Stine i mål og helt til den som satt lengst ned på benken. Alle bidro!Dette viser at jentene kan, men at ingenting kommer gratis. Det er en god mental jobb som er gjort av jentene, etter kampen mot Sola.

Vi er stolte og fornøyde! Ønsker alle en fortsatt god helg.

Hilsen
Espen F Olaussen