Kvartfinale i NM

Det er noe eget med cupen i Norge. Mange utlendinger misunner oss det vi har fått til, med en stor avslutning i Spektrum i romjula. Mye folk og god stemning. En ordentlig festdag for håndballen har det blitt!

Jentene fikk være med på dette i fjor og det har gitt dem ekstra lyst til å prøve det en gang til.

Neste hinder på veien, er Tertnes i kveld. Ett lag vi kommer til å bli ordentlig godt kjent med denne måneden. Vi møtte de i Bergen for 2 uker siden, spiller som sagt mot dem i kveld og jaggu trakk vi dem ikke i EHF cupen også, med 2 kamper i starten av November.

Dette blir garantert ett spennende og fartsfylt oppgjør. Begge lag kommer fra gode opplevelser i Europa, hvor det må sies at Tertnes imponerte voldsomt sist Søndag, med en 13 måls seier, etter å ha tapt første kamp med 2 mål. Våre egne jenter tok seg komfortabelt videre, etter 16 mål seier borte og en pen og pyntelig 7 mål seier hjemme.

Magnus har nå vært her noen uker og har virkelig begynt å få satt sitt preg på laget. Det ser tryggere og tryggere ut på trening og jeg håper nå det skal slå ut i kampsituasjon.

Første svar på om vi har tatt noen steg, får vi i kveld. Vi fyrer på alle sylindrene, ber opp til fest også håper vi dere møter opp og hjelper oss mot Spektrum!

Vi sees!

Espen