Toppoppgjør

I dag kommer det storfint besøk til Hamar, når det er selveste Vipers som står på motsatt banehalvdel. Disse jentene var i Final 4 for ikke mange månedene siden. Hele klubben er på ett nivå som vi ønsker å nærme oss, så de viser nivået vi må strekke oss etter.

Denne uken har jeg vært så heldig å få bli kjent med nettopp Vipers miljøet, gjennom min trener 4 utdanning. Vi har vært på besøk i Kristiansand og fikk se organisasjonsplaner, hvordan de bygger opp sport og hvilke profiler de ville hente for å få rett type oppmerksomhet i forhold til kontakt med sponsorer. Veldig mange spennende tanker. Trening fikk jeg også være med på, så nært kamp. Det syns jeg er raust av Vipers. Jeg tilbød meg selvsagt å ikke bli med på treningen, men Ole Gustav var tydelig på at jeg skulle bare komme.

Som klubb er Vipers fortsatt ett stykke foran oss, men i en enkelt kamp da, har vi sjans? Absolutt!! Våre jenter har hatt fremgang i spillet den siste tiden, samtidig som fler og fler kommer tilbake fra skade. For Vipers sin del, har de akkurat nå noen kjedelige skader som muligens gjør de noe svekket i Europa og mot de beste norske lagene. De har allikevel en så stor bredde at de er favoritter mot oss, men det er nå sånn at vi har som mål å nærme oss Vipers, så hvorfor ikke slå dem i dag?

Vi gleder oss!

Espen