Neste gang…

Boligpartner var rigget til fest og folk møtte opp i hopetall.

Vi kom litt skjevt ut og som ofte før, så er det slik at det man frykter mest OG snakker endel om, er det som skjer. De beste lagene er gode av en grunn og deres spill er ikke så enkelt å bryte ned, som vi håpet. Heidi Løke er en fantastisk spiller, men at vi lar henne løpe så fritt som i dag var overhode ikke endel av planen vår. 13 mål ender hun opp med, på 13 skudd. Det er verdensklasse og vi skal være gla vi får lov å se dette på vår hjemmebane, men hun burde fått jobbet mer for å få det til.

Etter at vi lå bak 4-10, fikk vi strammet opp forsvaret vårt, noe som igjen førte til flere redninger. Stine veit hvor alle håndballspillere i Norge skyter, så nå måtte Vipers tenke litt før hvert skudd. Her har vi en meget god periode og kommer opp til 12-13.

Her spiller vi fantastisk håndball. Jeg håper jentene går inn og ser denne perioden, når de lurer på om de er gode nok. Etter dette varierer spillet voldsomt igjen, men når de gjør det de skal er dem fryktelig flinke, disse Hamar jentene.

Vipers var nok mer stresset og presset enn de er vant medi Norge, i perioder, men de viser sin ro og erfaring når de maler på videre, uansett hvordan vi spiller.

Regnskapet til slutt viser at vi har 9 tekniske feil flere enn Vipers. Det viser mye av forskjellen i dag. Det er synd at det blir så mye som 8 mål i dag. Vi hadde fortjent 3-4-5 mål bak i stedet. Jentene kjempet heroisk.

Håper dere på tribunen koste dere. Jentene hadde det veldig gøy der ute på banen, med slik fantastisk støtte.

Magnus og jeg, som skal dra dette videre syntes det var fantastisk å få noe referansepunkter på hvor nivået vi sikter mot, ligger.

Om Vipers gjør sin jobb, Onsdag 6. November og vi selv klarer å slå Flint i NM, får vi sjansen til å være nærmere allerede i Desember. Om ikke må vi vente til langt utpå nyåret.

Håper alle har holdt av 6. November! Da er det semifinale i NM. Vi får besøk av cup-askeladden Flint Tønsberg, som trenes av den gamle storspilleren Tonje Larsen. Tidenes beste kvinnelige forsvarsspiller? Jeg mener det. Dette blir ett tøft hinder på veien mot Spektrum. Håper dere møter opp og hjelper jentene.

Først, har vi en tøff bortekamp mot Gjerpen på programmet på onsdag. Jeg har gjort ferdig analysen og jentene starter på forberedelsene i morgen!

Følg med på handball live, direktesport eller HamarRadioen.

Vi ses

Espen