Kontorleverandøren Hamar AS – Storhamar

Komplette og skreddersydde kontorløsninger

Vi vet at alle arbeidsplasser er ulike og krever sine unike løsninger og systemer. Vi har over 25 års erfaring med å skreddersy kontorløsninger og går løs på hver nye oppgave med nysgjerrighet og fleksibilitet. Vi gir oss ikke før vi har funnet det beste for deg og din bedrift. En god kontorløsning frigjør de ansatte til å gjøre det de gjør best – jobben sin.

Hvem er vi? Hva gjør vi og hvor finner du oss?
Kontorleverandøren er ansatteide selskap som ligger i hver av Mjøsbyene med showroom og butikk i alle avdelingene. Hamar og Lillehammer ble etablert i 1992, mens Gjøvik-avdelingen kom i 1998. I tillegg har vi en avdeling på Otta. Vårt forretningsområde har fra starten vært hovedsaklig kontor- og datarekvisita, men etterhvert har kontormøbler/-interiør og kontormaskiner blitt en naturlig del av vårt sortiment.  Gjøvik-avdelingen har i 2020 gått ut av samarbeidet og er nå en separat enhet.

Vår forretningsidé: Kontorleverandøren skal være en totalleverandør til kontoret med sterk lokal identitet. Kunden skal oppleve oss som en solid samarbeidspartner med høy fagkunnskap, fleksibilitet og servicegrad.

Vår visjon: Kontorleverandøren skal bli innlandets ledende leverandør til kontoret. Gode resultater skal skapes gjennom grunnverdiene fagkunnskap, fleksiblitet og servicegrad.

Åpningstider:
Mandag-fredag 08.00-16.00
Lørdag stengt

Navn:
Kontorleverandøren Hamar AS
Adresse:
Furnesvegen 81
Postnr/sted
2318 Hamar
Tlf
62 55 05 40