Rørlegger Arvid Hanstad AS – Storhamar

Vi utfører alle typer små og store rørleggeroppdrag. Fra rehabilitering av bad, til skifte av blandebatteri. Vi forhandler også varmepumper, solcelleanlegg og anlegg for vannbåren varme.

Arvid Hanstad AS utfører avtalt arbeid, til avtalt tid og til avtalt pris. Pålitelighet er grunnen til at vi har over 60 år i bransjen.

Arvid Hanstad AS ble etablert som firma i 1960, og ble i 1990 omdannet til aksjeselskap og overtatt av Rolf Hanstad, Rolf Emilsen og Gudbjørn Karlsen. I januar 2012 solgte Hanstad og Emilsen sine aksjer, men leies inn ved behov. Gudbjørn Karlsen fortsatte som daglig leder og fikk med seg de tidligere ansatte Tove Pedersen, Hans Audun Grøtlien, Henning Nilsen og Øystein Emilsen på eiersiden. Arvid Hanstad har siden starten vokst til et firma med 27 ansatte.

Vi holder til på Stange i Hedmark, en mil sør for Hamar. Der har vi butikk, eget delelager og et verksted.

Bedriften har sentral godkjenning og vi kan tilby de fleste oppdrag innen vårt fag. Vi bistår gjerne kundene med planlegging, rådgivning, prosjektering og problemløsing i tillegg til de tradisjonelle rørleggerarbeidene.

Vi nyter gleden av å jobbe med vann.

Navn:
Rørlegger Arvid Hanstad AS
Adresse:
Skolegata 4
Postnr/sted
2335 Stange
Tlf
62 57 18 33