YC Rør AS – Storhamar

Vår historie tilbake fra 1934

YC Rør har sin historie helt tilbake til 1934 da Yngvar Christensen etablerte rørleggervirksomhet i Elverum. Frem til i dag har virksomheten vært i stadig utvikling med blant annet oppstart i Hamar i 1975 og eierskifte i 2007. I løpet av flere tiår i bransjen, har vi befestet vår posisjon som en solid totalleverandør av rørleggertjenester, og et naturlig førstevalg for ulike kunder i hele Hedmark. Som arbeidsgiver for rundt 50 ansatte, hvor av rundt 40 av disse er utøvende håndverkere, er vi en viktig aktør i det lokale miljøet.


En lokal bidragsyter

Som selskap og tjenesteyter i Hamar- og Elverumsregionen, har YC Rør AS fokus på sin rolle som samfunnsaktør. Gjennom aktiv støtte til klubber, idrettslag, foreninger og enkeltutøvere, ønsker vi å bidra til at disse kan drive sin virksomhet og nå sine mål. Et levende lokalsamfunn er viktig for alle.


En trygg lærlingbedrift i Hedmark

Vi er en offentlig godkjent lærlingbedrift, og ønsker å bidra til neste generasjons fagfolk. Gjennom vårt medlemskap i «opplæringskontoret for rørfag» i Hedmark og Oppland, tilrettelegger vi for at lærlinger skal få best mulig fagutdanning i henhold til Opplæringsloven. Vi har til enhver tid 8-10 lærlinger i bedriften.

YC Rør AS er en ryddig bedrift, som tar godt vare på sine ansatte. Vi etterlever forskrift og lønns- og arbeidsvilkår, og er medlem i NRL, BNL og NHO.


Medlemskap i Comfort-kjeden

Som medlem av Comfort-kjeden er vi både din lokale rørlegger og en del av Norges eldste rørleggerkjede. Med høy kompetanse, og mange års erfaring innen alle områder av faget, vet vi alltid hvilke løsninger du bør velge for å oppnå det beste resultatet.


Døgnåpen vakttelefon

Selskapet har god gjennomføringsevne og har også etablert en 24/7/365 timers vaktordning med egen vakttelefon med nummer: 40 44 82 29


God økonomisk vekst

I 2015 hadde YC Rør AS en omsetning på om lag 100 millioner kroner og leverer tjenester til både privat-, industri- og prosjektmarkedet. Ca. 60 % av denne omsetningen er knyttet til større byggeprosjekter, for offentlige og private aktører i Hedmark.

Har du behov for mer informasjon om oss, eller er klar til å bestille våre tjenester, ta kontakt i dag.

Navn:
YC Rør AS
Adresse:
Dammenvegen 2
Postnr/sted
2414 Elverum
Tlf
62 40 05 20