• Emilie Hovden

Storhamar signerer superkant

Emilie Hovden er klar for Storhamar.

 

Pressemelding Hamar 1. april 2019.

Emilie Hovden kommer fra Fana og har skrevet under en toårskontrakt med Storhamar fra sommeren 2019. Venstrehendte Hovden er en av landets mest talentfulle spillere og ligger på femteplass på toppscorerlisten i Eliteserien med 116 mål.

Fra neste sesong skal hun score mål for Storhamar.

– Det blir veldig stas å komme til Hamar. Det er flere grunner til at jeg valgte å spille for Storhamar fra neste sesong. En av grunnene er at jeg får komme til et topplag i eliteserien som har mange gode og erfarne spillere jeg kan lære mye av. Etter å ha snakket en del med Arne, har jeg også fått et godt inntrykk av både han og klubbens ambisjoner. Jeg har stor tro på at dette er rett valg for meg, og gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver i Storhamar-drakten, sier Emilie Hovden.

Hovden har vært Fana-jente siden hun var 9 år, bortsett fra et år i Molde sesongen 2015/2016. Hun har spilt på yngres landslag (LK96) og var også med på den siste samlingen til rekruttlandslaget.

For ytterligere kommentarer:
Emilie Hovden, tlf: 95 192 192 
Arne Senstad, tlf: 92081900