Mia med strålende EM-åpning – Storhamar

Mia med strålende EM-åpning

Ungdomslandslaget, med Storhamars Mia Svele som playmaker, vant åpningskampen i EM.

EM U17 arrangeres i Slovakia. Norge startet med seier da de slo Serbia 23-16 torsdag kveld.

Mia Svele kan være godt fornøyd med seieren. Hun spilte cirka 45 minutter av kampen, scoret fire mål, leverte fine innspill og styrte spillet godt fra sin posisjon på midten.

– Det startet ikke så bra, men vi kom oss veldig bra etter hvert. Vi slet litt med skuddene de første minuttene. Forsvaret vårt er veldig bra til tider. Vi klarer å lage mange frikast og de går seg fast. Nå gleder jeg meg til ny kamp, sier Mia Svele.