Kenneth: – Vi må spille med ganske rå smerteterskel etter hvert – Storhamar

Kenneth: – Vi må spille med ganske rå smerteterskel etter hvert

Storhamar går inn i en periode med ni kamper på fire uker – første kamp er mot Flint torsdag. Så går det slag i slag frem til påske.

Storhamar kjemper i toppen i Rema 1000-ligaen. Bare Vipers er foran på tabellen. I Europa League er det kvartfinale mot Viborg om drøye to uker. De gule og blå fra Hamar vest hadde et stramt program med mange kamper i januar og februar. I forrige uke var det spillefri på grunn av landslagssamlinger. Torsdag gyver laget løs på en ny periode med mange kamper på kort tid. Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er tydelig på at det vil kreve mye av spillerne.

FANZONE: Etter kampen mot Flint torsdag, er det Fanzone nede på banen der de som har lyst kan få autografer.

– Vi må spille med ganske rå smerteterskel etter hvert hvis vi skal oppnå noen som helst resultater. Det er mye som skal avgjøres, sier Gabrielsen.

Torsdag kommer Flint med tidligere Storhamar-spiller Ellen Marie Folkvord til Boligpartner Arena. Da lagene møttes i Tønsberg i november, vant Storhamar 30-23 etter å ha ledet 14-9 ved pause.

– Flint har fått ny trener i Torbjørn Klingvall. Det er en rutinert og god trener. De har gjort om en del siden sist vi spilte mot dem. De har et ambisiøst angrepsspill som vi skal løse på en god måte, håper jeg. De har som sagt gjort om litt på konseptet sitt. De har en del spennende og unge spillere i laget, så vi må prøve å sette standarden fra start og komme godt i gang i denne perioden her. Nå nuller vi litt ut og begynner litt på nytt igjen etter den pausa, så det blir viktig å finne den godfølelsen igjen så raskt som mulig, sier Kenneth Gabrielsen, som er fornøyd med det spillerne har levert på trening denne uken.

– Det har sett fint ut på trening. Vi skal bare komme rett inn i kampmodus. Det er det som er nøkkelen torsdag. Så skal vi ta noen nye steg mot Fredrikstad på søndag. Denne uka her blir det viktigste å komme godt i gang igjen, kommenterer Gabrielsen.