Full fres igjen og fanzone etter hver match: – Det er jo superkult – Storhamar

Full fres igjen og fanzone etter hver match: – Det er jo superkult

Elinore Johansson (25) gleder seg til seks hjemmekamper på rad – og det skal rigges opp fanzone som sist mot Fana. – Vi ønsker å gi noe tilbake, sier Elinore.

I forrige uke var det spilleopphold på grunn av landslagssamlinger, men nå er det på’n igjen for Storhamar. Og det er litt av et program i vente. Seks hjemmekamper fra 10.-26. mars, blant annet kommer serieleder Vipers og tabelltreer Sola på Hamar-besøk – i tillegg er det kvartfinale i Europa League mot danske Viborg.

I FORM: Storhamar var skikkelig i dytten før landslagspausen, Nå nærmer det seg innspurt i serien. F.v: Elinore Johansson, Kristin Venn og Monika Bruce.

– Da behøver vi bra med støtte her. Støtte fra publikum betyr alt for oss. Nå har vi vært bortskjemt med mange tilskuere, og vi setter veldig pris på det. Vi spillere vil at det skal være kul håndball å se på. Det skal være mye fart, for da er det er moro å spille håndball. Og når vi spillere synes det er kult, tror jeg publikum synes det er moro å se på også, sier Elinore.

Etter kampen mot Fana for to uker siden var det første fanzone på to år på grunn av koronapandemien. Fansen fikk møte spillerne på banen etter kampen og fikk autografer og kunne ta bilder. Slik blir det også fremover.

– Vi tar oss tid til dem etter kampen. Nå når det er lov, så er det jo superkult. Jeg synes det er utrolig gøy. Man husker jo selv fra man var liten hvor stort det var å se de store jentene spille, sier Elinore Johansson.

SEKS PÅ RAPPEN: Storhamar har seks hjemmekamper på rad: Flint, Fredrikstad, Vipers, Larvik, Sola og Viborg.

I rekka på seks hjemmekamper, er første motstander Flint torsdag klokken 18.30. Matchen byr på et gjensyn med tidligere Storhamar-spiller Ellen Marie Folkvord.

– Det blir veldig spennende. Vi vet de har spilt jevnt mot flere gode lag, de har dessuten en ny trener og har en del nye konstellasjoner, så det er nok ikke helt samme lag som vi spilte mot sist. Så vi må fortsette å være på. Nå har vi akkurat hatt litt fri, så vi må vise at det har gitt oss noe også, sier Elinore. som synes Storhamar leverte mye bra spill før landslagspausen.

– Jeg synes det har sett kjempebra ut. Det har vært god timing og bra flyt, påpeker hun.

– Hvordan føler du formen din er?

– Jeg har hatt litt å gå på i angrepsspillet, men jeg synes jeg begynner å komme litt inn i det nå. Jeg spiller best i angrep når jeg er avslappet. Og den avslappede følelsen har jeg hatt i forsvaret, for der vet jeg at det har gått bra, sier Elinore.

Hun synes det var godt med en rolig uke etter et tøft kampprogram med mye reising i vinter.

– Det har vært litt intenst, så den helgen var fantastisk. Det var godt å tenke på ting som ikke har med håndball å gjøre, gjøre litt annet- og ikke minst slappe av. Det er kjempeviktig, sier Elinore, som benyttet anledningen til å ta seg en tur til Tyskland.

FORBEREDELSER: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen viser og forklarer. Torsdag er det seriekamp mot Flint i Boligpartner Arena.