Susanne ble toppscorer da Norge slo Brasil i junior-VM – Storhamar

Susanne ble toppscorer da Norge slo Brasil i junior-VM

(Norge – Brasil 32-24) Storhamar-spiller Susanne Liberg Amundsen (19) ble toppscorer da Norge slo Brasil og tok sin andre strake seier i junior-VM i Slovenia

Norge ledet 17-13 ved pause – og vant kampen 32-24. Dette var Norges andre strake seier. Tidligere denne uken vant Norge 26-22 mot Sør-Korea. Da scoret Susanne Liberg Amundsen ett mål.

Torsdag slo hun til – og scoret altså fem og ble norsk toppscorer da Brasil ble slått 32-24. Siste kamp i puljespillet er mot Frankrike fredag.

– Vi spiller en god kamp mot Brasil og vinner til slutt med åtte mål. Synes vi i perioder står svært godt bakover i forsvar, noe som gjør at vi får store muligheter til å kontre og sette tempoet i kampen. Selv om vi slurver litt i angrepsspillet er det flere ganger vi ruller ballen fint videre og kommer til gode muligheter, sa Susanne etter kampen.

Hun synes selvsagt det er moro å være med i sitt aller første mesterskap.

– Det er veldig gøy å få muligheten til å spille med flagget på brystet og representer Norge i et mesterskap. Jeg har aldri vært med i et mesterskap før, så at jeg får være med i VM er veldig stort for meg. Jeg tror det kommer til å bli veldig gøy og lærerikt. For meg blir det viktig å ha fokus på å det gøy og nyte de muligheten man får, sier høyrekanten.

Det hadde vært veldig gøy om vi klarte å komme oss videre til mellomrunden. Det betyr at vi må bli topp to i vår pulje. Ut ifra tidligere resultater vet jeg at Frankrike er svært gode, sier Susanne.

KAMPFAKTA:
Norge – Brasil 32-24 (17-13)
Toppscorer Norge: Susanne Liberg Amundsen 5
Toppscorer Brasil: Fernando Couto 8
Utvisninger: Norge ingen, Brasil 3x2min