Storhamar åpner med bortekamp når Rema 1000-ligaen starter i september.

Motstander er Byåsen, og kampen spilles i Trondheim onsdag 4. september.

Første hjemmekamp blir spesiell for Anniken Obaidli, da kommer nemlig gamleklubben Molde og søstrene Mona og Sherin til Boligpartner. Matchen spilles 7. september. Første møte med forrige sesongs norgesmester, sluttspillmester, seriemester og Champions League-vinner Vipers kommende sesong blir allerede 5. oktober i Kristiansand.

Les også: Rekordmange Storhamar-spillere på rekruttlandslaget

– Det blir en herlig start på serien der vi møter Byåsen borte i første så får vi Molde hjemme i andre runde. To soleklare medaljekandidater. Det betyr nok at vi skal være rimelig godt preppet å klare til det, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

– Byåsen kommer nok til å se en del hvassere ut enn de gjorde forgående sesong. Molde har fått noen nye spillere som styrker dem så det blir tøft og vi har ikke rom for annet enn kvalitet gjennom hele oppkjøringsperioden, påpeker Kenneth.

I år blir det ikke noe håndballmesterskap i adventstiden. På grunn av fotball-VM i Qatar spilles EM i håndball 4.-20. november. Mesterskapet er i Slovenia, Montenegro og Nord-Makedonia.

Storhamars seriekamper kommende sesong:
4/9 Byåsen (B)
7/9 Molde (H)
15/9 Larvik (B)
25/9 Romerike (H)
5/10 Vipers (B)
16/10 Volda (B)
22/10 Fana (H)
30/11 Fredrikstad (B)
14/12 Tertnes (B)
20/12 Sola (H)
11/1 Aker (H)
18/1 Byåsen (H)
22/1 Molde (B)
28/1 Larvik (H)
5/2 Romerike (B)
8/2 Volda (H)
15/2 Fana (B)
8/3 Vipers (H)
11/3 Aker (B)
15/3 Fredrikstad (H)
22/3 Tertnes (H)
29/3 Sola (B)