Kenneth etter Champions League-beskjeden: – Vi har et meget spennende lag på gang – Storhamar

Kenneth etter Champions League-beskjeden: – Vi har et meget spennende lag på gang

Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen er spent og gleder seg til Storhamars første sesong i Champions League. – Vi har fått inn noen spillere som virkelig har fremtiden foran seg, sier han.

– Først og fremst skal vi være ydmyke, men også stolte over at vi nå er med i det beste selskapet. Personlig ønsker jeg å takke Storhamar som klubb for at vi har klart å komme med. Det er en gjeng med meget dedikerte mennesker som styrer klubben, sier Kenneth Gabrielsen etter at det tidligere mandag ble klart at Storhamar er med i kommende sesongs Champions League.

Norge har dermed med to lag i kvinnenes Champions League, Storhamar og Vipers. De to kan ikke møte hverandre i gruppespillet. Fredag formiddag får vi vite hvilke lag Storhamar skal spille mot.

Les også: Dette er lagene som er kvalifisert for Champions League.

– Styre og administrasjon skal ha en hel del av æren her. De legger bedre betingelser og forutsetninger til rette hver eneste måned for at vi på sport skal prestere, kommenterer Gabrielsen videre.

– Når det gjelder kommende sesong, så har vi et meget spennende lag på gang. Vi har mistet noen sentrale. I tillegg har vi fått inn noen spillere som virkelig har fremtiden foran seg. Sammen med resten skal vi vise en sult – samt ydmykhet. Vi må prestere fra dag én i både det gjeveste selskap – samt i en norsk toppserie som er i en meget god utvikling, sier Kenneth Gabrielsen.

NY HØYREKANT: Tina Abdulla kommer til Storhamar fra tyske Borussia Dortmund. Tina ble nylig tatt ut på rekruttlandslaget sammen med fem andre Storhamar-spillere.

Storhamars fire nysigneringer så langt er Anna Jacobsen, Olivia Löfqvist, Line Ellertsen og Tina Abdulla. Det er mye positivt rundt Storhamar om dagen. Nylig ble hele seks spillere tatt ut på rekruttlandslaget, og kantspiller Susanne Liberg Amundsen (19) er i junior-VM, hvor Norge så langt står med tre seire og en uavgjort.

Storhamar-spillerne har for øyeblikket ferie fra fellestreninger. Laget samles igjen til sesongoppkjøring i midten av juli.

– Vi starter opp 19. juli for en kort uke sammen, før seks av spillerne  forsvinner på landslagssamling. De blir borte en hel uke. så da er vi ikke mange igjen Hamar den uken, vi kommer nok til å trene en del sammen med 1. divisjonslaget den uken, sier Kenneth.

TRAVELT: Eli Marie Raasok og Elinore Johansson har mye å glede seg til når det gjelder kommende sesong.

I slutten av juli blir det treningsleir i Danmark. Nærmere bestemt i Viborg.

– Der det blir tre kamper mot god internasjonal motstand, i tillegg blir det en del samhandlingsøkter . Uken etter blir det trening hjemme frem til vi reiser til Tønsberg fredag.  Skjærgårdslekene står for tur. Vi møter Gjerpen på fredag og Flint og Byåsen på lørdag. Søndag blir det en plasseringskamp. Siste oppkjøringskamp blir hjemme mot Fredrikstad onsdag 24. august, sier Kenneth Gabrielsen.

Storhamar spiller borte mot Byåsen i seriepremieren 4. september. Første hjemmekamp er mot Molde 7. september, før Champions League starter 10. september.