Guro Nestaker, Eli Marie Raasok og Kristin Venn er alle skadet og måtte melde forfall til samlingen med rekruttlandslaget denne uken.

Dette sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen om trioen:

– Raasok er ute på ubestemt tid på grunn av en betennelse i hælen. Håpet er at hun er tilbake i god tid før seriestart. Guro har en skade på rista og har sydd noen sting, mens Kristin sliter med noe i rygg/lyske. Guro kan trene håndball igjen i slutten denne uka, men vi får nok ikke brukt henne  mye i kampene på treningsleiren i Danmark til uka. Hun må han tilpasset mengde etter noen uker uten håndball. Kristin trener, men ikke på mer enn 70-80 prosent, sier Kenneth Gabrielsen.

Storhamar har tre spillere som er på samling med rekruttlandslaget frem til søndag: Ane Cecilie Høgseth, Sofie Ege Grønlund og Tina Abdulla. I tillegg er Mathea Enger på samling med 04.

– Vi er ikke superhappy med landslagssamling i en så viktig periode for oss, men det får vi ikke gjort noe med, det er likt for alle klubber i den norske ligaen. Vi har fire spillere borte denne uken, men vi får gjort det meste av det vi ønsker. Vi har kommet fint i gang med oppstarten. Vi har med flere spillere fra Storhamar 1 divisjon. Vi får med det gode økter, sier Kenneth Gabrielsen.

Han sier klubben ønsker å hente inn en spiller til før seriestart.

– Vi er på utkikk etter å forsterke, det har dukket opp noen muligheter nå de siste dagene som vi nå vurderer fortløpende. Vi har mange flinke spillere i stallen, men vi har en sesong med veldig mange kamper, så vi er litt tynne akkurat der. Det kan fort hende vi blir stående med de vi har, og da blir det mye ansvar på noen av de yngste, sier Kenneth Gabrielsen.