Kenneth: – Vårt viktigste punkt er at laget er større enn alt og alle – Storhamar

Kenneth: – Vårt viktigste punkt er at laget er større enn alt og alle

Onsdag er det seriekamp mot Romerike i Boligpartner. – Ståa i laget burde være bedre enn mot Sola som er vårt siste referansepunkt, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen, som røper at én viktig brikke nærmer seg comeback.

Vi tok en prat med Kenneth før onsdagens hjemmekamp. I Storhamars siste kamp før julepausen ble det uavgjort hjemme mot Sola. Laget hadde én uke fri fra fellestreninger før de var samlet igjen torsdag.

– Vi har som sikkert alle andre hatt en del sykdom i denne perioden. Vi har 16 spillere på kortet i morgen som forhåpentligvis har lyst til å vise seg fra sin beste side. Vi avsluttet og året og forrige periode på en særdeles svak måte. Så ståa i laget burde være bedre en mot Sola som er vårt siste referansepunkt, sier Gabrielsen.

– Hva er fokus inn mot Romerike-kampen?

– Mest oss selv selvfølgelig. Samtidig har vi gjort vår vanlige  forberedelser og sett en del på Romerike og deres styrker. De har et bra toppnivå og spillere som jobber hardt for konseptet og at laget skal fungere, sier Gabrielsen.

– Det er tett kampprogram fremover, hvordan jobber dere for å håndtere det best mulig?

Gjøre det så enkelt som mulig, ta en kamp av gangen. Tenke mer på prestasjon en resultat. Selv om om det til tider er vanskelig.  Det dreier seg om å vinne. Vårt viktigste punkt er at laget er større en alt og alle. Forstår alle det, så kommer denne perioden til å bli god, sier Storhamar-treneren.

Kristin Venn skadet kneet tidlig i høst og måtte opereres. Nå er ikke comebacket langt unna.

– Kristin er nære comeback nå. Kneet er stabilt og fint. Hun er dessverre ikke aktuell for kamp. Hun har vært syk siden fredag i forrige uke. Så comebacket kommer etter alt sannsynlighet neste uke.

Kampstart onsdag er kl. 18.00. Billetter finner du på hjemmesiden eller i appen!