Kenneth for onsdagens match mot Byåsen: – Det var en tøff kamp mot dem sist – Storhamar

Kenneth for onsdagens match mot Byåsen: – Det var en tøff kamp mot dem sist

Onsdag er det seriekamp mot Byåsen. – De har et mye bedre lag enn det tabellsituasjon tilsier, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen

– Skal vi vinne kampen må vi opp på et godt nivå. Sånn blir det i alle kamper fremover i seriespillet. Det er mange lag som presterer godt og jobber hardt for å bli bedre. Jeg har vel sagt det før hver eneste kamp. 90 prosent holder ikke, vi må opp på 100 prosent. Da snakker jeg om energi, tilstedeværelse og ikke minst ork. Vi kan bomme noen skudd å tape noen taklinger, ha en par dårlige perioder i løpet av kampene. Våre verdier må ligge i grunn hver eneste kamp. Klarer vi det skal motstanderen våres spille meget godt skal de slå oss i Boligpartner. Vi er så heldige at vi får lov til å spille champions League hver eneste helg denne perioden Med det for vi en rå matching og vi vet veldig tydelig hva som må til for å prestere mot de beste. Det skal gi kunne gi oss en fordel inn i seriespillet, sier Kenneth Gabrielsen.

HJEMMEKAMP: Tina Abdulla og Storhamar får besøk av Byåsen onsdag.

Hva kan du si om sesongens Byåsen-lag?

– De har et mye bedre lag enn det tabellsituasjon tilsier. Veldig sikker på at Byåsen vil klatre ganske drastisk på tabellen i løpet av denne andre halvdelen av sesongen. Så sant de holder seg unna for mye skader og sykdom. Første seriekampen mot dem var en meget tøff kamp som vi klarte å avgjøre i vår fordel helt på slutten. De har et meget spennende lag på gang.

Kampstart er kl. 18.00. Billetter finner du i appen eller på hjemmesiden.