Storhamar sprudlet før pause, Venn tilbake – og økte forspranget ned til tredjeplassen – Storhamar

Storhamar sprudlet før pause, Venn tilbake – og økte forspranget ned til tredjeplassen

(Storhamar – Aker 33-24) Storhamar leverte en gnistrende god førsteomgang mot Aker og økte forspranget i sølvkampen.

I SKUDDET: Kristin Venn scoret ett mål mot Aker da hun endelig var tilbake etter skade.

– Det var veldig fint å være tilbake, sier Kristin Venn, som var tilbake etter et fire måneder langt skadeavbrekk da Storhamar slo Aker med syv mål onsdag kveld.

– Kroppen kjentes grei ut, og jeg kjente ikke noe i kneet. Det var en god følelse, sier venstrekanten, som scoret ett mål.

Da var det stor jubel på tribunen blant de nesten 700 tilskuerne i Boligpartner.

Kristin sier det er for tidlig å si om hun blir med til Tyrkia og søndagens bortekamp mot Kastamonu i Champions League.

– Vi skal snakke om det, så får vi se, sier Venn.

POPULÆRE ETTER KAMPEN: Spillerne skrev autografer til fansen etter seieren.

Storhamar leverte en meget solid førsteomgang. De ledet 4-0 etter fem minutter, og det gikk syv minutter før Aker satte inn sin første scoring. Midtveis i førsteomgang ledet Storhamar 9-3. Ved pause var stillingen 18-8 til Storhamar.

– Førsteomgangen vår synes jeg var veldig god. Jeg synes faktisk Aker var heldige med å slippe unna og bare ligge under med ti. I andreomgang slapp vi oss ned ti prosent. Vi må bare akseptere det nå. Men vi skal ikke prestere slik neste gang vi er i en sånn situasjon. Det var helt unødvendig. Det var vi enige om i garderoben nå. Vi prøver å bygge selvtillit i laget, og den får seg en trøkk hvis vi gjør sånn, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Han var imidlertid meget godt fornøyd med førsteomgangen, der Storhamar vartet opp med hurtig angrepsspill samtidig som det også var mye bra bakover på banen. Før matchen lå Storhamar på sølvplass, to poeng foran Molde. Nå er Storhamar tre poeng foran laget bak seg, og det er Larvik, som kommer til Hamar om et par uker. Molde tapte nemlig 27-34 hjemme mot Romerike og er nummer fem. Sola slo Fana 32-25 og er på fjerdeplass.

– Vi drepte kampen tidlig og fikk med oss to poeng. Serien er halvspilt, og vi er tre poeng foran laget bak oss på tabellen. Det er vi kjempefornøyd med. Men er ingen hvilepute på noen som helst måte., sier Kenneth Gabrielsen.

FANXONE: Etter kampen var det Fanzone nede på banen. Her er det Olivia Löfqvist som skriver. T.h Tina Abdulla.

Anniken Obaidli ble Storhamars toppscorer med syv fulltreffere. Tina Abdulla ble kåret til banens beste.

P.S: Storhamars neste kamp er søndagens bortekamp mot Kastamonu i Champions League. Neste hjemmekamp i Rema 1000-ligaen er mot Byåsen neste onsdag.

KAMPFAKTA:
Storhamar – Aker 33-24 (18-8)

Seriekamp Rema 1000-ligaen:
Storhamar:
Sofie Ege Grønlund, Eli Marie Raasok – Susanne Liberg Amundsen, Marthine Svendsberget 1, Ane Cecilie Høgseth 3, Elinore Johansson 4, Maja Jakobsen 1, Kristin Venn 1, Tina Abdulla 6, Monika Bruce, Olivia Löfqvist 2, Mathea Enger 5, Mia Zschocke 2, Anniken Obaidli 7, Moa Fredriksson, Anna Klausen Jacobsen 1.Dommere: Iselin Tøraasen og Carina Pedersen
Utvisninger: Storhamar 4×2 min, og ett rødt kort (Høgseth), Aker 5×2 min.
Tilskuere: 667 i Boligpartner