Fikk operert inn pinner i hånda etter bruddet – ble bedt om ikke å svette: – Nå er det snakk om dager – Storhamar

Fikk operert inn pinner i hånda etter bruddet – ble bedt om ikke å svette: – Nå er det snakk om dager

Line Ellertsen (24) pådro seg brudd i hånden i kampen mot Fredrikstad. I neste uke får bakspilleren endelig av gipsen. Noe hun ser veldig frem til.

– Det går bra med meg og armen, kjedelig ikke å kunne være med bare, sier Line.

Uhellet skjedde i kampen mot Fredrikstad 30. november. Ellertsen havnet i en duell da hun skulle satse og fikk en motspiller over seg. Hånden havnet i klem under begge spillerne – og fikk seg en kjempetrøkk.

Line har fått operert inn pinner i hånden som skal holde bruddet stabilt. Det har har ført til at det har vært en liten utfordring for bakspilleren å trene utholdenhet.

Les også: Dette er Storhamars nye keeper: – Hun var et klart førstevalg

– Jeg fått trent styrke, litt alternativt på venstrearmen. Ellers har jeg fått trent bra med styrke. Det har vært en utfordring å holde i gang kondisjonsbiten. På grunn av pinnene som er satt inn har jeg fått beskjed om å unngå å svette for unngå infeksjon. I tillegg har det vært vondt å løpe. Men litt kreativitet, mye sykkel, ellipse og mølle med stigning har sørget for at jeg mister minst mulig i hvert fall, forklarer Ellertsen.

SNART TILBAKE: Line Ellertsen (t.h) kan snart «gjenforenes» med Anniken Obaidli og resten av laget på trening.

Hun ser frem til at hun mest sannsynlig kan kaste gipsen til uka.

– Jeg tar forhåpentlig av gipsen 10. januar. Jeg har ikke fått noe mer beskjed enn at det blir en liten periode med rehabilitering etter gipsen er av, sier Line.

Hun synes selvsagt det har vært kjipt å være på sidelinjen med skade.

– Det har vært tungt. Jeg har vært lite skadet gjennom karrieren heldigvis. Mentalt er det tyngre enn jeg hadde sett for meg. Heldigvis var det en juleperiode midt inni der som gjorde at noen av ukene gikk fortere. Nå når det er snakk om dager og ikke uker til gipsen skal av, er det lettere og jeg ser endelig litt lys i enden av tunnelen, sier Line Ellertsen.