Onsdag er Kristin Venn tilbake etter fire måneder på sidelinjen: – Ønsker å innlemme henne så fort som mulig – Storhamar

Onsdag er Kristin Venn tilbake etter fire måneder på sidelinjen: – Ønsker å innlemme henne så fort som mulig

Etter flere måneder på sidelinjen er Kristin Venn (28) endelig tilbake på banen mot Aker onsdag.

Kristin pådro seg en meniskskade i kampen mot Molde 7. september i fjor. Etter operasjon og rehabilitering er venstrekanten tilbake i Storhamar-troppen i onsdagens hjemmekamp mot Aker.

Les også: Kristin har fått svar på MR-undersøkelsen

– Hun er i gang og kommer vel til å være på kortet mot Aker. Kristin har ferdigheter og spisskompetanse som vi ønsker å innlemme i laget så fort som mulig, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Onsdag kl. 18.00: Storhamar – Aker, billett kjøper du HER eller i appen.

Søndag spiller Storhamar borte mot Kastamonu i Champions League. Det er en liten åpning for at Kristin Venn kan være med til Tyrkia.

TILBAKE: Kristin Venn har ikke spilt siden 7. september i fjor. Mot Aker onsdag er hun tilbake.

– Vi får se hvor mange minutter det blir på henne mot Aker så får vi ta en vurdering om det blir noe Champions League-spill til helgen etter den.  

Les også: Toppnivået til Kristin har en X-faktor få andre har

Hva forventer du av laget mot Aker onsdag?

– At vi har en stigning i kvalitet i fra forrige kamp i Rema 1000 ligaen. Klarer vi det tror jeg det er meget store muligheter for to poeng.

– Hva tar dere med fra søndagens kamp mot Györ?    

– Tar vi med oss det meste av det vi presterte inn i den kampen mot Aker så kommer det bli en særdeles god kamp fra vår side . Jeg er meget fornøyd med store deler av kampen mot Györ. Resultatet isolert sett var på ingen måte imponerende. Vi hadde perioder der som virkelig var bra. Men fortsatt et godt stykke unna de aller beste på det meste.

HJEMMEKAMP: Onsdag kommer Aker til Hamar.. F.v: Kenneth Gabrielsen, Mathea Enger og Anna K. Jacobsen.

Både Marthine Svendsberget og Ane Cecilie Høgseth har en fortid i Aker.

– Aker er et lag som er flinke til å kjøre etter hvis motstander mister ballen. De har bra trykk i ankomst og scorer en del mål på det. Jeg synes også de har vist gode tendenser bakover. De har også en god målvakt, så vi må ikke undervurdere dem, sier Ane Cecilie Høgseth.

Hun synes Storhamar har tatt steg i klubbens aller første sesong i Champions League.

– Spesielt forsvarsmessig synes jeg vi har kommet langt. Jeg synes det har vært gode tendenser i flere kamper. Jeg synes også vi har vært gode i flere deler av angrepsspillet, men har fremdeles litt å gå på. Blant annet bli enda flinkere på vurderinger. Jeg tror vi kan få til noe bra i månedene som kommer. Jeg synes vi har tatt store steg, sier Ane.

FORNØYD: Ane Cecilie Høgseth synes Storhamar har tatt nye steg denne sesongen.