Storhamar slo Byåsen med tre: – En veldig godt gjennomført kamp – Storhamar

Storhamar slo Byåsen med tre: – En veldig godt gjennomført kamp

(Storhamar – Byåsen 30-27) Det var mye bra spill da Storhamar slo Byåsen onsdag kveld. Vi gjorde en veldig god kamp. – Jeg er veldig fornøyd med to poeng, sier Storhamar-spiller Guro Nestaker.

Storhamar var i føringen i åpningsminuttene og ledet 4-2 tidlig, men Byåsen slo tilbake, og etter 13 minutter ledet trønderne 7-6, før Storhamar snudde det og var i ledelsen 12-8 etter 24 minutter.

Ved pause ledet Storhamar 15-12.

I andreomgang kontrollerte Storhamar kampen og ledet 25-19 etter halvspilt omgang. Byåsen nærmet seg noe på slutten, men Storhamar dro inn to fortjente poeng.

– Jeg synes vi spilte en god kamp. Jeg synes resultatet juger litt på slutten. Det ble litt urettferdig da vi byttet så mange spillere på så kort tid, og det ble det litt dårlige konstellasjoner, men en veldig godt gjennomført kamp. Jeg synes vi er ganske gode store deler av kampen, både i forsvar og angrep. Jeg synes Byåsen er et godt lag, og jeg tror de kommer til å ta masse poeng utover, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

FORNØYD TRIO: Susanne Liberg Amundsen, Guro Nestaker og Mia Zschocke.

Kristin Venn, som nylig var tilbake etter kneskade, spilte halve andreomgang og satte inn seks scoringer. Hun ble kåret til banens beste.

– Kristin spilte 16 minutter og gjorde jobben. Hun må være litt forsiktig nå i starten. Det blir sikkert litt mer søndag. Men kald og fin, perfekte innhopp og gjør alt 100 prosent helt perfekt, sier Gabrielsen.

– Jeg synes alle gjorde jobben sin, og det var derfor vi vant. Jeg tvilte aldri på om vi ville vinne denne matchen, sier Mia Zschocke.

Guro Nestaker er enig med Gabrielsen og Zschocke.

– Jeg er fornøyd med seier. Det var det som var målet i dag. Vi vet Byåsen er veldig tøffe. Selv om de ligger litt nede på tabellen, vet vi det er et veldig tøft lag, og vi tok dem veldig på alvor. Vi gjorde en veldig god kamp. Jeg er veldig fornøyd med to poeng, sier Guro Nestaker.

– Har det tette kampprogrammet tæret litt på?

– Både og. Vi var veldig klar over at de hadde hatt bedre tid til å forberede seg enn det vi har hatt, men vi hadde en veldig fin trening i går og fikk god energi i kroppen og var veldig klare på å ta Byåsen., sier Guro.

Nå er fokus på søndagens hjemmekamp mot Team Esbjerg i Champions League. Det er meget få billetter igjen, og det ligger an til smekkfullt i Boligpartner.

– Det blir veldig spennende. Vi gjorde det ikke så bra mot dem sist, så jeg tror de fleste kjenner på en liten revansjefølelse, og at man har lyst til å prestere bedre enn i Danmark. Så blir det veldig gøy med fullsatt hall, det ser vi veldig frem til. Vi håper å gjøre en god kamp., sier Guro Nestaker.

AUTOGRAFSKRIVING: Elinore Johansson og de andre Storhamar-spillerne tok godt vare på fansen etter kampen.

Elinore Johansson mener det blir viktig å være påskrudd fra start søndag.

– Det blir absolutt en tøff kamp. Da vi spilte mot dem i Danmark, fikk vi en veldig tøff start. De ledet mye veldig tidlig, så det blir viktig at vi er med fra start. Men vi vet de er dyktige, vi får være fysiske tilbake mot dem, sier Johansson, som var godt fornøyd med det Storhamar viste mot Byåsen.

– Det var en bra kamp, vi holdt oss til det vi hadde snakket om, og det var å få en god start på kampen, sier Elinore.

Maja Jakobsen pådro seg en forstuing i tommelen på høyrehånda, mens Olivia Löfqvist fikk en smell i munnen. Begge sa etter kampen at «det går bra».

KAMPFAKTA:
Storhamar – Byåsen 30-27 (15-12)

Storhamar: Eli Marie Raasok, Sofie Ege Grønlund – Susanne Liberg Amundsen, Marthine Svendsberget, Ane Cecilie Høgseth 2, Maja Jakobsen 4, Elinore Johansson 2, Tina Abdulla 4, Olivia Löfqvist 1, Mathea Enger 1, Moa Fredriksson, Anna K. Jacobsen, Anniken Obaidli 6, Mia Zschocke 2, Guro Nestaker 2, Kristin Venn 6
Toppscorer Byåsen: Caroline Aar Jacobsen 6
Utvisninger: Storhamar 2×2 min., Byåsen 2×2 min
TIlskuere: 617 i Boligpartner