Feide over Lokomotiva Zagreb sist – Kenneth forventer et annet kampbilde lørdag: – Alle kamper lever hvert sitt liv – Storhamar

Feide over Lokomotiva Zagreb sist – Kenneth forventer et annet kampbilde lørdag: – Alle kamper lever hvert sitt liv

– Vi hadde en meget god kamp mot dem hjemme og ønsker selvfølgelig å gjenskape så mye som mulig fra den kampen, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen før lørdagens bortekamp mot Lokomotiva Zagreb.

Storhamar leverte en meget solid kamp hjemme mot det kroatiske laget i fjor og vant 37-13 etter å ha ledet 22-7 ved pause.

Les mer: Storseier i første hjemmekamp i Champions League

– Det betyr at vi har noen gode referanser. Samtidig begynner det å bli lenge siden. Alle kamper lever hvert sitt liv. Så viktig å angripe kampen på samme måte som alle andre kamper i Champions League, sier Kenneth Gabrielsen.

Han understreker at Lokomotiva Zagreb fremstår på en helt annen måte når de spiller på hjemmebane.

– De spiller med en helt annen ro i egen hall. Jeg synes det er rimelig stor forskjell. Uten at jeg har ren statistikk på alle kampene til Zagreb, så er det uten tvil ekstremt mange flere personlige feil på bortebane enn hjemmebane. Mange tekniske feil er som regel er klart varsko på trøbbel, sier Kenneth.

SPENT: Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Kristin Venn og Mathea Enger er ikke med til Kroatia. Det er heller ikke Monika Bruce som har slitt med en skulderskade.

– Monika Bruce er på vei tilbake fra en skulderskade. Mathea Enger er igjen på Hamar for å spille 1. divisjonskampen i helgen I tillegg er Kristin blitt igjen hjemme for å få lite hvile og noen kvalitetsøkter. Blitt veldig mye på Kristin på alt for kort tid.. Ellers så ser det nå fint ut med resten av spillerne, sier Kenneth.

– Hvordan føler du utviklingen har vært siden første kamp i Champions League, hvor har dere tatt størst steg?

– Kortversjonen er at toppnivået er blitt en del bedre. Så har vel alle lært at du ikke kommer noen vei med 90 prosent. Du må være helt på til enhver tid. Motspillet er ganske varierende, og det er ganske store forskjeller fra lag til lag, sier Kenneth Gabrielsen.

I neste uke er det to hjemmekamper. Først mot Volda onsdag kl. 18.00. Så mot Metz søndag kl. 16.00. Billetter kan du kjøpe i appen og på hjemmesiden.