Espern-lederen: – Storhamar har vært en viktig del av historien – Storhamar

Espern-lederen: – Storhamar har vært en viktig del av historien

Det er veldig god kjemi mellom oss og Storhamar Håndball Elite. Et godt klima for samarbeid, sier An-Magritt Vangen, som er daglig leder for Espern treningssenter.

Vi har vært trofaste mot Storhamar håndball Elite hele veien, og vi synes det er veldig flott at klubben har vært så lojale mot oss. Samarbeidet med Storhamar Håndball Elite er viktig for oss. Jeg skulle bare ønske jeg hadde hatt tid til å se flere av håndballkampene til jentene, fortsetter Vangen.

Espern treningssenter har vært trofast sponsor og partner for Storhamar Håndball Elite i en årrekke.

Historien om treningssenteret og aktivitetsparken på Espern er litt av et eventyr. I løpet av 20 år har senteret vokst til å bli ledende i Innlandet med to avdelinger på Hamar og en på Lillehammer. An-Magritt Vangen har vært med helt siden oppstarten, og vært daglig leder i 15 år. Hun er stolt av det de har fått til.

– Det er mye oppkjøp og kjededannelser i denne bransjen, men vi har vært frittstående hele veien. Det vi har klart, har vi gjort på egen hånd. I dag har vi 4.000 medlemmer, og det er vi veldig fornøyde med, sier Vangen, som forteller at 20-årsjubileet vil bli markert med flere arrangementer i september.

– Da håper vi at spillerne og apparatet rundt Storhamar Håndball vi bli med og feire jubileet vårt.

Storhamar Håndball har vært en viktig del av historien til Espern treningssenter, at An-Magritt Vangen ikke i farten husker eksakt når den første avtalen ble inngått.

– De har vært med oss omtrent siden starten, sier hun.

Og forholdet handler ikke bare om penger, selv om An-Magritt Vangen synes det er en selvfølge at næringsliv og befolkningen for øvrig er med og støtter opp om byens håndballstolthet.

– Partnerskapet strekker seg langt ut over det. Klubben benytter seg av våre fasiliteter til spesifikke treningsøkter, og til eget opplegg for spillere som skal trene seg opp igjen etter en skade. Vi synes det er et kvalitetsstempel og veldig god reklame for senteret vårt at klubben og spillerne velger nettopp oss. Omdømmemessig er det gull at spillerne snakker varmt om oss.

POPULÆRT: Det er mange som trener på Espern, og for Storhamar Håndball Elite er senteret gull verdt.

Hun skulle gjerne sett flere hjemmekamper og deltatt på flere av arrangementene som partnerskapet med Storhamar Håndball Elite åpner for, men lederen for et senter som er åpent fra syv og morgenen til 24 om kvelden, har som regel knapt med tid.

– Vi har blitt et stort senter med 300.000 besøk hvert år, og vi ønsker å ta best mulig vare på hver og en som kommer hit til oss. Espern skal være et sted der mennesker kan komme sammen, trene og forbedre helsen sin i et motiverende og støttende miljø. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, skal våre 60 ansatte gi deg muligheten til å nå dine treningsmål og trives med treningen din, sier senterlederen.

– Vi er en bransje i stor endring, og vi er stolte av den jobben vi gjør for folkehelsen. Å arbeide i et treningssenter er like mye en livsstil som det er en jobb. Det som betyr noe for oss er å holde befolkningen i Hamar sunne og friske, sier An-Magritt Vangen.

– Og naturligvis å bidra til at Storhamar gjør det best mulig på håndballbanen.