Tredje strake seier: – Vi har ett gir til – Storhamar

Tredje strake seier: – Vi har ett gir til

(Fredrikstad – Storhamar 23-39) Storhamar tok sin tredje strake seier i Rema 1000-ligaen da de slo Fredrikstad med 16 mål søndag ettermiddag.

Storhamar rykket fra umiddelbart og ledet 9-5 etter ti minutter. 20 minutter ut i kampen ledet hamarsingene 14-8, og ved pause var Storhamar i føringen 20-12.

Storhamar innledet solid også etter pause og var oppe 25-15 fem minutter ut i andreomgang. 15 minutter før slutt ledet Storhamar 29-21, og de kunne altså reise hjem til Hamar med seier 39-23.

Dette var Storhamars tredje strake seier i Rema 1000-ligaen.

– Jeg er mest fornøyd klarer stå i det i de dårlige periodene, Vi klarte å jobbe ut av de.t løsner og får bedre til. Vi scorer masse mål. men vi burde ha kneppet til litt til bakover. Fredrikstad hadde noen enkle sjanser både i første- og andreomgang, det er noe vi må se på til neste gang, sier Eli Marie Raasok.

– Dere har spilt tre seriekamper, hva er du mest fornøyd med totalt sett?

– Det må være at bunnivået er blitt høyere. Vi klarer å skru til og komme oss ut av de periodene fort. Vi har ett gir til, sier Eli.

– Hva tror du det skyldes?

– Det er jo en større og bredere stall og mer kvalitet i toppen. Vi har spillere vi kan sette inn, sier Raasok.

Fire lag står med full pott etter tre kamper, det er Molde, Larvik, Storhamar og Vipers.

– Det var litt overraskende at Sola gikk på tap mot Larvik i går. Det trodde jeg ikke skulle skje. Men vi vet at mot de lagene som kjemper bak VIpers, så kan det skje mye rart. Der har ikke vi tenkt å menge oss, sier Eli.

Neste kamp for Storhamar er onsdag. Da er Kjelsås motstander i 3. runde i NM.

– Da møter vi et lag vi skal slå. VI aner ikke hva vi møter, men de spiller i 1. divisjon, sier Raasok

P.S: Ane Cecilie Høgseth ble kåret til banens beste mot Fredrikstad.

KAMPFAKTA:
Fredrikstad – Storhamar 23-39 (12-20)
Storhamar:
Eli Marie Raasok, Olivia Lykke Nygaard – Susanne Liberg Amundsen 2, Ane Cecilie Høgseth 6, Mathilde Rivas-Toft 3, Kristin Venn 2, Tina Abdulla 3, Olivia Löfqvist 4, Mathea Enger, Mia Solberg Svele 5, Anna Klausen Jacobsen 1, Anniken Obaidli 14, Guro Nestaker 5, Line Ellertsen 4.
Toppscorer Fredrikstad: Julie Hulleberg og Selma Henriksen, begge 4
Dommere: Rony Andre Hell og Morten Isachsen
Utvisninger: Fredrikstad 2×2 min, Storhamar 1×2 min.