Storhamar slo Byåsen med fem mål – Storhamar

Storhamar slo Byåsen med fem mål

(Byåsen – Storhamar 25-30) Storhamar kan reise hjem fra Trondheim med to nye poeng i bagasjen.

Storhamar ledet 7-2 etter ti minutter. Etter 20 minutter ledet Storhamar 11-6.

23 minutter ut i omgangen var Storhamars ledelse på seks mål, 13-7. Men så fikk Byåsen slippe noe enkelt til, samtidig som Storhamar slurvet i angrep. Fire minutter før pause var Storhamars ledelse krympet til tre mål – 10-13. Da tok Kenneth Gabrielsen timeout. Det hjalp, for Storhamar putta fire mål på fire minutter og gikk til pause med ledelse 17-10.

Fem minutter ut i andreomgangen ledet Storhamar 18-13. Byåsen spiste seg innpå igjen, og 101 minutter ut i andreomgangen ledet Storhamar 19-18.

13 minutter ut i omgangen utliknet Byåsen til 19-19, minuttet senere tok trønderne ledelsen 20-19. Storhamar snudde det igjen, og 20 minutter ut i omgangen ledet de gule og blå 24-22. Fem minutter før slutt ledet Storhamar 26-23.

Storhamar vant kampen 30-25.

Storhamars neste kamp er søndagens European League-match hjemme mot ungarske Praktiker Vac. Da håper vi å se deg i hallen.

Billetter finner du på hjemmesiden og i appen.

Byåsen – Storhamar 25-30 (10-17)