Mathilde har møtt Praktiker Vác to ganger – Storhamar

Mathilde har møtt Praktiker Vác to ganger

Søndag kommer ungarske Praktiker Vác til Hamar. Mathilde Rivas-Toft (26) møtte det ungarske laget da hun spilte i Viborg.

Både Storhamar og det ungarske laget har spilt en kamp hver i gruppespillet i European League. Storhamar slo Nykøbing Falster 27-26, mens Praktiker Vác spilte uavgjort 28-28 mot kroatiske Podravka Vegeta, som Storhamar møter borte neste helg.

Praktiker Vác spiller sin fjerde strake sesong i European League.

– Vi møtte de faktisk i EHF gruppespillet når jeg var i Viborg. Det er et lag med mange gode spillere på flere posisjoner. Alle kamper blir tøffe for oss, og vi må prestere på vårt beste for å nå de målene vi har satt oss, sier Mathilde RIvas-Toft.

Viborg vant 26-25 borte, og på hjemmebane slo Viborg til med storseier 42-21. Også Tonje Enkerud, som nå er på sidelinjen etter korsbåndoperasjon, spilte for Viborg da.

GODE FORBEREDELSER: Kenneth Gabrielsen sier Praktiker Vác har noen veldig gode enkeltspillere.

– Det blir morsomt å spille første gruppekamp hjemme. Det er et ukjent lag for oss. Jeg så kampen de spilte mot Podravka. Praktiker Vác spiller en fartsfylt håndball og har noen virkelig gode håndballspillere i laget. Så her må vi gjøre særdeles gode forberedelser, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen, som var godt fornøyd med å slå Nykøbing borte sist helg.

– Jeg er veldig fornøyd med seieren. Det er viktig å komme godt i gang. Vi var i posisjon opptil flere ganger i løpet av kampen til å dra i fra Nykøbing. Det viser at det er mye kvalitet som henger på oss. Prestasjonen var såpass god at vi vant kampen – og det var det viktigste. Det ble en litt rotetekamp for begge lag, mener Gabrielsen.

Kampstart søndag er kl. 14.00. Billetter finner du i appen og på hjemmesiden. Vi håper å se deg i hallen.