Storhamar til NM-finale etter storseier mot Sola – Storhamar

Storhamar til NM-finale etter storseier mot Sola

(Storhamar – Sola 33-23) Storhamar er klare for NM-finale etter å ha slått Sola.

Storhamar fikk en kanonstart på førsteomgangen og ledet 5-0 etter syv minutter. Da tok Sola timeout. Rogalendingene scoret sitt første mål først etter ni minutter. Storhamar leverte solid forsvarsspill, hadde noen fantastiske kontringer og solid angrepsspill. I tillegg var målvakt Eli Marie Raasok i det umulige hjørnet, med en redningsprosent på 46.

16 minutter ut i omgangen ledet Storhamar 12-4, og hamarsingene gikk til pause med ledelse 16-7. Kristin Venn putta sju mål på åtte forsøk i førsteomgang, seks av dem før 15 minutter var spilt.

SOLID: Eli Marie Raasok sto en god kamp mot Sola.

Kristin Venn åpnet scoringsshowet etter pause og sendte Storhamar i ledelsen 17-7, så putta Ane Cecilie Høgseth, Line Ellertsen og Tina Abdulla Dermed var Storhamar i føringen 20-7 fire minutter ut i andreomgangen. Så begynte Sola å spise seg innpå. Ti minutter ut i andreomgang ledet Storhamar 21-13. Kvarteret før slutt ledet Storhamar 25-18. Storhamar vant 33-23.

SEIER: Line Ellertsen, Guro Nestaker og resten av Storhamar er klare for NM-finale. Guro scoret fem mål på syv forsøk.

Dette er tredje gang Storhamar er i NM-finalen. I de to tidligere finalene ble det tap mot Vipers, som er finalem0tstander søndag. Kampen starter kl. 14.15.

Storhamar – Sola 33-23 (16-7)