Kompetansehuset Aider fortsetter som samarbeidspartner – Storhamar

Kompetansehuset Aider fortsetter som samarbeidspartner

Vi er glade og stolte over at Kompetansehuset Aider blir med videre som vår samarbeidspartner.

– Det er selvfølgelig viktig for oss å ha gode samarbeidspartnere. Det gjør at vi kan planlegge for forutsigbarhet og kontinuitet. Vi er meget fornøyd med at Aider er med oss videre, sier markedssjef i Storhamar Håndball Elite, Jan Kåre Hjelmseth.

Aider er et ledende kompetansehus som legger lista når det kommer til teknologi og flinke folk. Aider har samlet de aller beste miljøene innen regnskap, systemløsninger og forretningsutvikling fra hele Norge. Aider hjelper dagens og morgendagens ledere i å lykkes med sine beslutninger.

– Vi er regnskapsfører for Storhamar Håndball Elite. Vi ønsker å støtte oppunder våre kunder og bidra til at de lykkes, det synes vi er moro. Storhamar er en god ambassadør for Hamar by og klubben skaper mye energi og begeistring. Det er mye av grunnen til at vi vil være med, sier Nina Stokke Tronsrud, som er leder for rådgivningssatsningen i Innlandet og kursansvarlig i Aider.

– Aider er et kompetansehus. Vi driver med regnskap, rådgiving og teknologi. Vi ønsker å redefinere regnskapsbransjen. Vi er opptatt av å gi kundene gode tjenester med utgangspunkt i regnskap. Når det gjelder rådgivingstjenester, er et av fokusområdene styrearbeid. Vi tilbyr kurs i styrearbeid, både generelle og bedriftsinterne. Vi gjennomfører også styreevalueringer og øvrige rådgivningstjenester. Vårt primærmarked er små og mellomstore bedrifter, hvor vi ønsker å være en god rådgiver og støttespiller og kunne bidra til økt profesjonalisering, sier Nina Stokke Tronsrud.

Aider er et nasjonalt selskap som ble startet opp i 2019. På Hamar ble Aider etablert i 2022 da de kjøpte opp Regnskapskontoret Hamar AS. Aider sitt kontor på Hamar har 13 ansatte. Totalt i Norge har Aider mer enn 30 kontorer med til sammen over 900 ansatte.