– Det er utrolig viktig – Storhamar

– Det er utrolig viktig

Tirsdag spilles første semifinale i sluttspillet mot Sola.

Semifinalen spilles best av tre kamper. Guro Nestaker og Storhamar åpner med hjemmekamp. Avkast er klokken 18.15 tirsdag.

– Det er utrolig viktig å vinne første kamp og få et godt utgangspunkt. Slik at vi får en best mulig følelse og trygghet inn mot neste kamp, sier Guro Nestaker.

– Sola er et veldig bra lag som vi har slått ved tidligere møter denne sesongen. Jeg er sikker på at vi møter et revansjesugent lag, supplerer Mia Solberg Svele.

SPENNENDE: Denne uken er det både semifinale i sluttspillet og Final4 for Kristin Venn, Guro Nestaker og Eli Marie Raasok.

– Hva blir avgjørende for å stoppe Sola?

– Sola har først og fremst veldig mange gode spillere som har ulike kvaliteter. Det blir viktig for oss å sette forsvarsspillet slik at de må jobbe hardt for hvert mål, sier Guro.

Sluttspillet og Final4 i European League overlapper hverandre. Storhamar reiser til Østerrike torsdag for å spille Final4 i helgen. Motstander i semifinalen er franske Nantes. Storhamar kommer hjem fra Østerrike natt til tirsdag, og dagen etter er det semifinale i sluttspillet borte mot Sola.

– Hvordan jobber dere for å takle dette best mulig?

– Vi syntes det morsomste med håndball er å spille kamper, nå er det mange kamper på kort tid. Så det kommer til å bli utrolig moro. Jeg synes vi er flinke til å ta én kamp av gangen, noe som blir viktig denne uken. Vi må prøve å nullstille og omstille så fort vi kan. Samtidig kose oss med at vi får spille så mange kule og spennende kamper, sier Guro Nestaker.

Billetter til tirsdagens kamp finner du i appen og på hjemmesiden.