• Tonje Lerstad. Foto: handball.no

En av Norges beste målvakter klar for Storhamar

Tonje Haug Lerstad (22) har skrevet under for Storhamar Håndball Elite.

 

Pressemelding, Hamar 20. mars 2019

Lerstad kommer fra eliteserieklubben Molde. Der har hun spilt etter at hun forlot Byåsen like før jul. Lerstad har vært i landslagsdiskusjonen i flere sesonger allerede og er fast inventar på rekruttlandslaget. Det betyr at Storhamar har skaffet seg en av landets beste målvakter.

Lerstad har skrevet en toårskontrakt med Storhamar, og blir en del av laget fra 1. juni 2019.

– Det er mange grunner til at Storhamar er den rette klubben for meg. Jeg ser muligheten til å få en stor rolle i laget, med mye ansvar, noe som passer meg bra. Det er mange talentfulle spillere med ambisjoner som vil trene hardt og målrettet, akkurat som jeg ønsker. Jeg har også et ønske om å spille i Europa, noe Storhamar kan tilby ved europacup. Så er jo Hamar en idrettsby som jeg gleder meg til å komme til, sier Lerstad.

For ytterligere kommentarer:

Tonje Lerstad, tlf: 46621884

Trener Arne Senstad, tlf: 92081900