Enkelt over første hinder på vegen til Spektrum – Storhamar
Storhamar-jentene takket publikum for støtten etter seieren i Skedsmohallen. (Foto: Vegard Strøm)

Enkelt over første hinder på vegen til Spektrum

Storhamar tok seg enkelt videre NM onsdag kveld.

Selv om Storhamar om Storhamar kun stilte med ti spillere , hadde de ingen problemer med å slå Lillestrøm. Anført av en strålende oppvakt Ellen Marie Folkvord vant Storhamar hele 43-13. I første omgang hang hjemmelaget godt med, men da Storhamar skrudde opp tempoet i andre omgang var de sjanseløse.

Storseieren kom uten stjerner som Heidi Løke, Betina Riegelhuth, Tonje Enkerud og Mia Svele. Anna Feiring  Ellingsen fra rekruttlaget fikk sjansen og scoret to mål i sin debut for elitelaget.

Med seier er Storhamar klare for 3. runde i NM.