Hurtigtoget fra Hamar dundret inn i Bergen – og vant stort – Storhamar

Hurtigtoget fra Hamar dundret inn i Bergen – og vant stort

Tempoet i Storhamar-angrepet er det ingen lag i eliteserien som kan matche. Det fikk Tertnes merke som ble overkjørt på sin egen hjemmebane onsdag kveld.

Storhamar startet i høyt tempo og dundret inn mål fra start i kampen mot Tertnes i Haukelandshallen. Anført av en opplagt Kamilla Sundmoen ledet Storhamar 6-2 allerede etter sju minutters. Tertnes prøvde seg med to spillere offensivt ute i forsvaret, men ble nødt til å legge seg inn igjen. Det hjalp heller ikke mye. Storhamar scoret på nærmest hver eneste mulighet de første ti minuttene og økte ledelsen til 9-3. Da valgte Tertnes å ta timeout. De byttet målvakt og la frimerke på nevnte Sundmoen, som var lokomotivet for Storhamar. Det hjalp litt og gjorde sitt til at Storhamar tok timeout for å justere seg litt etter 20 minutters spill. Da fikk bortelaget igjen kampen inn i sitt spor  og surfet inn til pause med en sjumålsledelse.

Storhamar scoret også de fire første målene i andre omgang og viste igjen at de hadde bestemt seg for å vinne denne kampen. Tertnes ble rett og slett overkjørt av hurtigtoget fra Hamar. 10 minuter ut i andre omgang var Storhamar-ledelsen oppe i 13 mål. Mot slutten av kampen mistet Storhamar litt konsentrasjon, flere spillere fikk prøve seg og Tertnes knappet litt innpå. Uansett sikret Storhamar seg en solid seier i Bergen.

Storhamar tok dermed viktige poeng i kampen om medaljene. Hvilken valør det blir til slutt, er det fortsatt spenning om.

Vipsers klarte bare uavgjort mot Oppsal i kveld. Se tabell og resultater fra eliteserien HER!

Tertnes  – Storhamar 22-32 (12-19)