Magisk målshow sikret medaljer! – Storhamar
Betina Riegelhuth gleder seg til cupfinalen. Foto: Stian Bye Høgsveen.

Magisk målshow sikret medaljer!

Storhamar sikret medaljeplass med en fullstendig overlegen seier over Oppsal onsdag kveld. Drømmen om gull lever fortsatt.

Oppsal spilte uavgjort mot Vipers i forrige serierunde og det var et skjerpet hjemmelag som tok imot jentene fra Oslo. Storhamar startet forrykende og kontret inn tre mål før Oppsal rakk å tenke på at det var kamp. Storhamar satt ytterligere inn et mål før Oppsal scoret sitt første.  Etter 10 minutters spill tok Oppsal timeot på stillingen 7-2. Det hjalp ikke stort. Oslolaget hadde ikke sjans da hurtigtoget fra Hamar satte fart. I tillegg plukket målvakt Inga Presker de ballen hun skulle. Storhamar-spillerne ble litt unøyaktige i angrepsspillet utover i omgangen og etter 23 minutter, på stillingen 14-6, valgte Arne Senstad å ta timeout for å justere litt og få flere spillere inn i kampen. Hjemmelaget seilet inn til pause med en ledelse på hele ti mål.

Målfesten bare fortsatte i andre omgang. Inga Presker sto strålende i målet og de andre jentene løp inn mål etter mål. Oppsal-trener Børge Brown tok timeout på stillingen 31-12 etter 12 minutter av omgangen, men det hjalp enda mindre enn den han tok i den første omgangen. Storhamar valset over Oppsal og begeistret publikum i Boligpartner Arena med fartsfylt håndball. Kampen endte i stående applaus.

Med seier er Storhamar sikret medalje i eliteserien, men hvilken valør blir det?

Søndag drar Storhamar til Kristiansand for å møte serieleder Vipers.

Storhamar har også igjen kamper mot Gjerpen og Fredrikstad hjemme, og en tøff bortkamp mot Larvik før serien er ferdig. Det går mot en spennende vår.