Storhamar Håndball Elite-Fana, Eliteserien Kvinner > Kamprapport – Storhamar

Storhamar Håndball Elite-Fana, Eliteserien Kvinner > Kamprapport

Det går ikke alltid som man ønsker

Tap mot Fana i går kveld. Tok vi for lett på det? Nei! Er det vanskelig å spille midtuke-kamp mellom E-cup kamper? Nei! Kjedelig? Ja! Krise? Overhodet ikke.

Fana er ett bra lag som er i flyt om dagen. De kom godt igang mot oss i kveld og vi fikk aldri helt tak i dem. Første omgang er fartsrik fra begge lag. Utrolig mange skudd på mål begge veier, tyder på litt svakt forsvarsspill.

I andre omgang går tempo endel ned. Allikevel får vi ikke tak på angrepsspillet til Fana. Jentene la om til en 5:1, som ga oss litt mer kontakt med dem, men da stoppet det opp fremover i banen.

Tapet måtte komme, men det er synd det kom på hjemmebane og at vi så såpass lite klare ut som vi gjorde. Som Magnus sa: «kampen er kastet i søpla.»

Vi nullstiller og er klare igjen til kamp mot Lubin på Søndag.