Seiersrekken fortsetter. – Storhamar

Seiersrekken fortsetter.

Vi fortsetter å vinne i Rema 1000-ligaen. I dag var det Gjerpen som fikk kjenne på lagmaskineriet vårt. For det hele startet litt nølende og usikkert, men etterhvert som kampen skred frem ble nivåforskjellen stor.

Det var god plass på benken i kveld. Med kun tre rene bakspillere tilgjengelig var det ikke akkurat lagt opp til mye rullering. Men jentene tenker tydeligvis lite på de som ikke er der. De som stilte til kamp var klare til å plukke opp hanskene.

De første tjue ble jevne. Gjerpen fikk dra ned tempoet og spille lange angrep. Jentene jobbet og slet, men marginene var ikke helt på vår side og noe skudd fant nettmaskene i situasjoner vi normalt avverger. Fremover spilte vi oss til klare sjanser hver gang vi fikk satt opp tempoet og spilte ballen et par runder, men dette skjedde litt for sjelden.

Da det var spilt drøye tjue minutter, og det sto 8-8 på tavla begynte det imidlertid å fungere bedre. Tonje kom skikkelig i gang bakover, og vi fikk opp tempoet i større grad fremover. Gjerpen ble løpt fra og til dels utspilt i forsvar. Da pausesignalet gikk sto det 16-10 til oss.

Andreomgangen startet slik den første sluttet. Forsvaret satt, Tonje tok skudd og jentene våre løp. Emilie var som vanlig solid fra sin kantposisjon og Kristin fikk også brukt farten sin ved flere anledninger. Vår unge og lovende kantspiller Susanne Amundsen fikk en halv omgang, og scoret sine to første mål i Rema 1000-ligaen. Våre tre bakspillere gjør sakene bra, og når Tonje får hvile på slutten viser sannelig Emilie at hun også kan score bra backplass. Hun har vist seg nærmest ustoppelig denne sesongen. Det var aldri noen tvil om hvor seieren skulle havne, og etter 24 minutter var ledelsen oppe i seksten mål. Derfra og inn fikk Gjerpen knappet innpå fem mål, og seieren ble til slutt 36-25.

Vår beste spiller ble Tonje Lerstad som fikk opp en redningsprosent på solide 44%. Igjen en godt gjennomført kamp av våre jenter. Sett i ettertid har jentene taklet en periode med to kamper i uka den siste halvannen måneden ekstremt bra. Selv med sykdom i tillegg avslutter vi denne perioden med en sterk seier.

Nå er det bare å brette opp ermene, bli friske og kjøre på mot Vipers om en uke.