Maskinstyring AS ble etablert 1.april 2011 og har hovedkontor på Hamar. Vi har også kontor på Dal på Romerike. Bedriften består av ansatte som har mange års erfaring i entreprenørbransjen og som dermed kan utføre jobbene med høy kompetanse, i god forståelse med våre kunders ønsker.

Vi yter profesjonell bistand til ALT innen maskinstyring, som salg av utstyr, modellering av datafiler, service og support.

Maskinstyring AS tilbyr også mengdeberegning og kontraktsrådgivning hvor våre ansatte innehar meget høy kompetanse innen faget. Dette gir våre fornøyde kunder et godt utgangspunkt til sine masseoppgjør og annen sluttdokumentasjon.

Med vårt komplette sortiment av stiknings- og scannerutstyr utfører vi målingsoppdrag ute på bygg- og anleggsplass som profilering av terreng, bygg- og anleggsstikning og komplett 3D-scanning av bygg, terreng / fjell, landskap og byområder.

Vi kan tilby en allsidig og bred totalpakke for alle våre kunder hvor fordelene er mange. Kunden skal kun behøve å forholde seg til én samarbeidspartner og vi kan skreddersy større og mindre prosjekter etter kundens ønske.

Hos oss legger vi vekt på profesjonalitet, kvalitet, kompetanse, brukervennlighet, tilgjengelighet og tillit. Våre samarbeidspartnere skal ha mulighet til økt gevinst ved å bruke Maskinstyring AS’ kvaliteter.

Navn:
Maskinstyring AS
Adresse:
Ingelsrudvegen 350
Postnr/sted
2324 Vang på Hedmarken
Tlf
48 24 55 55
URL