Polinor AS – Storhamar

Å trykke tekst på papir er en kunst som er 600 år gammel. Men utviklingen står ikke stille. Den digitale utviklingen fører egentlig ikke til noe papirløst samfunn, den fører bare til mer ambisiøse, krevende og sofistikerte papirprodukter. Den typen papirprodukter som får deg til å skinne i mengden, med en kvalitet som er til å ta og føle på.

PoliNor ble etablert i 2003 og vi brenner for å hjelpe ambisiøse kunder som butikk-kjeder, kjøpesentre, reklamebyråer, designere og virksomheter med moderne og oppmerksomhetsskapende trykksaker, fra små brosjyrer og store nasjonale DM-kampanjer via den vakreste bok til den tykkeste, mest glinsende katalog.

I tillegg til å ha noen av markedets laveste priser er hovedfokuset hele tiden kvalitet og leveringsdyktighet. Det er ikke uten grunn at noen av landets største butikk-kjeder, kjøpesentre og reklamebyråer har valgt PoliNor som sin leverandør.

I motsetning til floraen av «brokere» og trykk-agenter, så er PoliNor eksklusiv representant for noen av Europas beste trykkerier i det norske markedet. Det betyr at vi har våre faste trykkerier – vi ”shopper” med andre ord ikke vilkårlig rundt. Dette betyr at vi har trygghet og kontroll i alle ledd, og vi representerer kun trykkerier hvor både pris, miljø og kvalitet står i fokus.

Selv om trykkingen utføres utenlands foregår all kommunikasjon med oss i PoliNor, Vi besørger alt fra mottak av filer til frakt og fortolling, og har medarbeidere med lang og høy kompetanse innen trykkproduksjon. Våre kunder merker ingen forskjell fra om de hadde handlet hos et tradisjonelt norsk trykkeri.

Vi gir deg kreativ frihet til samme kostnad – derfor bør du velge PoliNor!

NHO

Navn:
Polinor AS
Adresse:
Knud Schartums gate 7
Postnr/sted
3045 Drammen
Tlf
32 80 49 10