• Foto: Stian Bye Høgsveen

Storhamarsupportere – her er alt dere trenger å vite om cupfinaledagen

Her er den viktigste informasjonen i forbindelse med cupfinalen mellom Storhamar og Vipers 29. desember 2018.

 

Tog fra Hamar stasjon til Oslo S

Toget er utsolgt. Det er ikke plassbilletter og dermed free seating. Billett fremvises i SHE app’en (eller ved fremvisning av egen papirbillett). Alle billetter gjelder tur – retur. Det blir salg av Cupfinale trøyer og skjerf på toget. Toget er planlagt med avgang fra spor 3 på Hamar, ankomst Oslo S spor 1. Fra Oslo planlagt fra spor 15, ankomst Hamar spor 3. (endringer kan forekomme)

Kl 11:58 Avgang fra Hamar (toget har navn «Ekstra persontog 1230»)

Kl 21:10 Avgang fra Oslo S (toget har navn «Ekstra persontog 1321»)

Cupfinaleshow

Cupfinaleshow før kampen avholdes på The Dubliner, Rådhusgata 28. Adgang for barn og voksne.

Det er fortsatt billetter igjen til dette arrangementet. Billetter kjøpes for kr 100,- i SHE appen under menypunktet «Butikken». Dersom ikke utsolgt, blir det også mulig å kjøpe billetter i døra. Bruk SHE appen for å unngå kø.

Dørene åpnes kl 13:00, Billett fremvises i SHE appen. Arrangementet starter ca kl 13:45 og vi avslutter kl 15:15.

Folketog fra The Dubliner til Spektrum

Klokken 15:15 går vi i felles folketog fra The Dubliner og til Spektrum. Vi håper på mange hamarsinger i dette toget og og håper på både muntre heiarop og sang på veien mot Spektrum, Ta frem flagg og gule/blå effekter !

NM-finale Vipers – Storhamar Håndball Elite, Spektrum

Det er Norges Håndballforbund som står som arrangør for kampen. Spektrum er utsolgt ! Det selges Storhamar Cupfinaletrøyer- og skjerf ved inngangen. Alle billetter gjelder for alle kamper som spilles denne dagen. Vi er ca 800 dedikerte publikum fra Storhamar. Vi håper også på litt hjelp fra Elverum, som skal spille sin finale etter at våre jenter er ferdige. Ta gjerne med noe for «å laga leven».  Kampen vises på TV2 hovedkanal, Kampstart kl 16:30.

Etterspill på Pizzanini

Når vi kommer til Hamar igjen, inviteres alle til Pizzanini. Her vil det bli mulighet for både pizzabuffet og noe passende å drikke. Alle er velkommen!