«Våknet» etter 40 minutter og vant stort – Storhamar
Ellen Marie Folkvord kjempet i forsvar. Foto: Stian Bye Høgsveen

«Våknet» etter 40 minutter og vant stort

Det tok en og en halv omgang før Storhamar våknet, men begge poengene ble på Hamar.

Skrim Kongsberg er nyopprykket til  eliteserien, og det var Storhamar som hadde favorittstempelet før kampen i Boligpartner Arena onsdag kveld. Likevel var det Storhamar som virket mest usikre i de første minuttene av kampen. Bomskudd og tekniske feil preget starten. Skrim  ledet 4-2 etter ti minutter. Men da våknet Storhamar litt og scoret tre på rappen. Da valgte Skrim-benken å ta timeout. Storhamar havnet tilbake til det nølende spillet de hadde i starten og halveis i omgangen tok Arne Senstad timeout for å fyre opp spillerne sine. Det hjalp ikke nevneverdig. Storhamar fikk ikke spillet til å flyte, og klarte ikke mer enn uavgjort til pause.

Lagene fulgte hverandre tett også i starten av andreomgang.  Storhamar-forsvaret sprikte og angrepsspillet manglet trøkk. Arne Senstad tok en ny timeout etter vel ti minutters spill med 15-15 på måltavla. Da løsnet det endelig for Storhamar. Seks mål på rad viste at de gule og blå skulle være sjefene i dette oppgjøret. Mot slutten kom også gløden tilbake i spillet, og målene rant inn. I tillegg viste Storhamar at de er bedre trent enn jentene fra Konsgberg, som ikke holdt kampen ut. De over 1000 tilskuerne i Boligpartner Arena kunne klappe jentene fram til en komfortabel seier.

Neste kamp er europacupoppgjøret mot Byåsen lørdag 13. oktober.

Storhamar-Skrim Kongsberg 32-19 (10-10)