Jeanett gira på revansje mot eks-klubben: – Jeg føler formen er der – Storhamar

Jeanett gira på revansje mot eks-klubben: – Jeg føler formen er der

– Veldig vanskelig å forklare, sier Jeanett Kristiansen (29) etter mandagens skuffelse mot Herning-Ikast. Hun håper Storhamar viser seg fra en annen side på hennes tidligere hjemmebane lørdag.

– Jeg synes vi hadde en bra førsteomgang og skulle selvfølgelig ha satt enda flere av sjansene våre, for vi hadde mange muligheter. Så ble det svikt i den andre. Jeg synes det er veldig vanskelig å forklare. Jeg vet ikke helt hva som gikk galt. Vi gjorde liksom ikke det vi skulle gjøre, og da ble det slik. Man kan alltid finne unnskyldninger når man taper en sånn kamp. Men det koster uansett lite å være til stede og å være 100 prosent. Men selvfølgelig detter samhandlingen litt ut når når det var et opphold fra treninger, sier Jeanett Kristiansen.

DUELL: Jeanett Kristiansen forsøker å stoppe Simone Petersen i mandagens match mot Herning-Ikast.

Lørdag ettermiddag er hun tilbake på sin tidligere hjemmebane. Kristiansen spilte for den danske klubben sesongen 2019/2020.

– Vi går inn for å revansjere oss og vise oss fra en bedre side. Først og fremst vil vi prestere bedre enn mandag. Det er en ganske intim hall hvor vi får publikum tett på. Det er bare gøy. Jeg likte å spille i hallen da jeg var i klubben, sier Jeanett.
Hun fødte en sønn i september i fjor og debuterte for Storhamar i treningskampen mot Romerike i romjula i fjor. Da var det 14 måneder siden sist hun spilte kamp.

– Hvordan er formen din nå?
– Som jeg har sagt før, så er det alltid tøft å komme inn på laget midt i sesongen. Men jeg føler jeg har kommet fint inn i gruppa. Jentene er supre. Jeg føler formen er der, kroppen er med. Mye er nytt – og noe er fra jeg hadde Kenneth som trener tidligere, svarer Jeanett, som hadde Kenneth Gabrielsen som trener både i Vipers og i Glassverket.

Nå er det tett kampprogram i vente. Herning-Ikast borte lørdag, så venter Follo hjemme i Boligpartner onsdag, før det er Europa League hjemme mot Magura Cisnadie lørdag. Det er en uhyre viktig kamp når det gjelder hvilket lag som kniper andreplassen i gruppa og går videre til sluttspill.

– Hva tenker du om muligheten for å kapre andreplassen?

– Alt er mulig. Vi må bare prestere bedre enn vi har gjort tidligere. Det er ikke noe annet å gjøre, kommenterer Jeanett.

TABELLEN: Slik ser det ut i Storhamars gruppe etter tre kamper.