Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen var skuffet og oppgitt etter Aker-kampen. Jeanett Kristiansen (29) er klar på at laget må løfte seg flere hakk mot Lada lørdag.

– Jeg synes vi har vært dårlig til å jobbe hjem i de fleste kampene. Vi er sløve til å jobbe hjem, vi må gire opp litt, sier Jeanett.

Mot Aker onsdag ledet Storhamar med ni mål (33-24) da det gjenstod åtte minutter. Storhamar vant kampen 36-31. Aker vant altså de siste minuttene 7-3.

– Det virker som vi legger oss bakpå med stor ledelse og tenker det går bra. Men det er viktig at vi fortsetter å spille godt og beholde den store ledelsen. Det er utvikling, sier Jeanett Kristiansen.

Hun mener det er viktig at hele laget viser seg fra en helt annen side når russiske Lada kommer til Boligpartner lørdag.

– Vi må opp en del hakk fra Aker-kampen, fastslår Jeanett.

– Det kommer til å bli en tøff og tempofylt kamp. Lada er ikke noe dårlig lag, selv om de tapte mot Herning forrige helg. Jeg har ikke sett så mye av Lada, men jeg skal se mer før kampen. Det blir mange dueller, tror Kristiansen.

LADA NESTE: Guro Nestaker og Jeanett Kristiansen er klare for match mot russiske Lada lørdag.

Hun har spilte treningskampen mot Romerike i romjula. I tillegg har hun spilt seriekampene mot Aker og Europa League-kampen mot Magura i Romania sist helg etter å ha født en sønn i september.

Har du kommet godt inn i det?

– Både ja og nei. Det er litt opp og ned. Noen ganger er det bra, andre ganger er det ikke så bra. Jeg må bare passe på ikke å ha altfor høye forventninger og krav til meg selv, for det er ikke så lenge siden jeg var tilbake på banen. Det blir fort til at man graver seg litt ned når det går dårlig. Heldigvis har jeg en liten gutt å ha fokus på da, svarer Jeanett.

– Føler du at du stiller for høye krav til deg selv?

– Av og til. Det er litt fordi jeg vil prestere, men det er naturlig jeg ikke er på topp akkurat nå. Jeg vil gjerne være det. Og når det ikke går som jeg vil, er det litt frustrerende, sier bakspilleren.

Hun gleder seg til å spille foran 200 tilskuere lørdag.

– Det er veldig viktig. Det er morsommere å spille kamp med publikum, men nå er vi nesten blitt vant til å spille uten. Men jeg ser frem til å spille med flere folk på tribunen.