Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen sier det gikk ei kule varmt i garderoben etter Aker-kampen. – De kan ikke stå der med lua i hånda.

Storhamar slo Aker 36-31 i onsdagens kamp i Rema 1000-ligaen. Men Gabrielsen var ikke fornøyd med det han så av spillerne sine som kastet vekk en stor ledelse. Det fortalte han i klartekst i garderoben etter matchen.

SKUFFET: Kenneth Gabrielsen mener Storhamar må opp i ringa for å komme seg inn i en flytsone.

– Vi kommer til å få det lite koselig mot Lada lørdag hvis vi spiller som i de to siste kampene. Alle må opp med en fandenivoldskhet av en innstilling. Vi må opp prosenter i alt vi driver med. Sånn vi har vært i det siste holder ikke. Jeg var ganske skuffa onsdag fordi spillerne ikke sto opp tøffere for å få laget inn i flytsonen. Det er det dette dreier seg om. Får vi til det, tror jeg vi skal bli ganske gode utover, sier Gabrielsen.

Og fortsetter:

– Det er ikke det håndballfaglige det går på. Men vi må steppe den syke sulten etter å lykkes. Vinnerinstinktet må på i alle dueller. Da kan vi matche Lada. Vi har vist tendenser både i forsvar og i angrep, men det hele har vært for bedagelig. Alle skruene må skrus til et par vendinger ekstra. Da blir dette skikkelig bra. Men først må alle gå i seg sjøl og legge det lille ekstra i potten. Det er ikke ofte jeg er så sinna. De kan ikke stå der med lua i hånda. Man kan snakke om den type angrep eller den type forsvar. Men det betyr ikke ett fett. Det har ingenting å si. Innstillingen deres må vise en helt annen sult, sier Gabrielsen.

TØFT: Kenneth Gabrielsen er klar på at Storhamar må opp en god del hakk mot Lada lørdag.

Lørdag er det altså russisk besøk i Boligpartner. Anniken Obaidli er tilbake på laget etter å ha stått over de siste kampene av familiære årsaker.

– Vi møter et lag som spiller klassisk russisk håndball, enkelt og greit. De har mange fine kombinasjoner i angrep og et vanvittig trykk mot mål. De har noen gode sidebacker, og laget er noen hakk opp fra de to siste årene. De var svake mot Herning sist, men jeg har sett kampen de spilte mot Rostov-Don, og det er et tøft håndballag vi møter, sier Gabrielsen.