Elektrisk stemning: – Jeg får i hvert fall gåsehud av sånt – Storhamar

Elektrisk stemning: – Jeg får i hvert fall gåsehud av sånt

Jeanett Kristiansen (29) fikk frysninger av stemningen på tribunen under gårsdagens kamp mot Vipers.

1624 tilskuere fylte opp Boligpartner Arena da Storhamar fikk besøk av serieleder og regjerende Champions League-mester Vipers onsdag kveld.

– Det er helt sjukt. Da vi kom ut på banen, var det den stemninga. Jeg får i hvert fall gåsehud av sånt. Det var dritgøy, sier Jeanett Kristiansen.

Ikke siden forrige kamp mot Vipers før koronapandemien har det vært så mye folk og så trøkk på tribunen. Flere av spillerne kommenterte stemningen etter matchen og syntes det var utrolig gøy å spille foran et så entusiastisk publikum.

Storhamar var lenge helt på høyde med serielederen, men tapte til slutt med to mål (26-28).

– Jeg synes det var kjempebra. Vi holdt godt i 47 minutter, og så ble det litt misforståelser og litt slurv. Men ellers så synes jeg vi kriget og sto på gjennom hele kampen. Jeg er stolt av jentene, sier Jeanett Kristiansen.

– Så du konturene av det som kan bli noe stort her?

– Absolutt. Ja, vi jobba hardt gjennom hele kampen, og det er gøy å spille sånne kamper også, selvfølgelig. Så dette var veldig bra, sier Jeanett.

Storhamar – Vipers 26-28 (13-13)
Storhamar: Susanne Ege Grønlund, Eli Marie Raasok – Susanne Amundsen, Lone Sandvik, Ane Cecilie Høgseth 4, Elinore Johansson, Maja Jakobsen 3, Kristin Venn 4, Sara Rønningen 1, Monika Bruce, Jeanett Kristiansen 1, Anniken Obaidli 4, Betina Riegelhuth 2, Emilie Hovden 4
Toppscorer Vipers: Ana Debelic 8
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen
Utvisninger: Storhamar 3×2 min og Vipers 5×2 min
Tilskuere: 1624 i Boligpartner Arena