Fantastisk kamp foran 1624 tilskuere: – Jeg er litt tom for ord akkurat nå – Storhamar

Fantastisk kamp foran 1624 tilskuere: – Jeg er litt tom for ord akkurat nå

(Storhamar-Vipers 26-28) – Vi er på vei mot noe som ligner noe veldig bra, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen etter å ha tapt med to mål mot regjerende Champions League-mester Vipers,

Storhamar klarte å gi serielederen tøff match. Det var de gule og blå som startet klart best og var oppe i ledelse 4-1 eter fem minutter. Det var uavgjort (13-13) ved pause. Andreomgangen var også jevnspilt, men sørlendingene kunne til slutt reise hjem med begge poengene.

– Jeg er veldig fornøyd med kampen , selvfølgelig. Det holdt ikke helt inn, men vi ga dem kamp helt inn. Vi spiller en fornuftig og fin håndballkamp med mange fine prestasjoner, og totalen er vi superfornøyd med. Det skal vi ta med oss videre. Vi er på vei mot noe som begynner å ligne noe veldig bra, rett og slett, sier Kenneth Gabrielsen.

FORNØYDE: Storhamars trenerteam Kenneth Gabrielsen og Axel Stefansson var meget godt fornøyd med prestasjonen mot Vipers.

Betina Riegelhuth er enig med treneren, og synes det var litt rart å stå ute på golvet etter kampen og være misfornøyd etter å ha tapt med to mål mot et så godt håndballag.

– Det er litt blanda følelser å stå her og være skuffa etter å ha tapt med to mål mot et av verdens beste håndballag. Vi brøt litt ut av konseptet vi hadde holdt på hele veien. Vi fikk litt uvante konstellasjoner, og vi bare mistet konsentrasjonen bitte litte grann, og da er det nok mot de her. Den siste tiden synes jeg vi har spilt veldig som et lag. Vi er veldig lojale, spiller lang angrep. Det har funka mot de antatt svakere, og i dag så vi at det funka mot de beste også. Så de er deilig, sier Betina.

Kenneth Gabrielsen mener onsdagens prestasjon av Storhamar betyr utrolig mye – ikke bare for spillerne og apparatet rundt. Men for hele klubben og alle som følger laget.

– Jeg er litt tom for ord akkurat nå. Jeg er så strålende fornøyd med at vi står opp og leverer mot et så bra lag med full hall. For det betyr så utrolig mye, både for publikum, de rundt klubben som legger rammene, og for de på banen. Dette skaper utvikling, sier Gabrielsen.

Maja Jakobsen tråkket over når det dro seg mot sluttspurten. Bakspilleren ble hjulpet av banen og så resten av kampen fra sidelinjen.

– Er det en alvorlig skade?

– Det vet jeg ikke. Det er snakk om et overtråkk, svarer Gabrielsen.

– Hun sa selv det var et kraftig overtråkk. Men hun skal være klar søndag (mot Larvik), sa hun selv, kommenterer trenerkollega Axel Stefansson.

KAMPFAKTA:
Storhamar – Vipers 26-28 (13-13)
Storhamar: Susanne Ege Grønlund, Eli Marie Raasok – Susanne Amundsen, Lone Sandvik, Ane Cecilie Høgseth 4, Elinore Johansson, Maja Jakobsen 3, Kristin Venn 4, Sara Rønningen 1, Monika Bruce, Jeanett Kristiansen 1, Anniken Obaidli 4, Betina Riegelhuth 2, Emilie Hovden 4
Toppscorer Vipers: Ana Debelic 8
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen
Utvisninger: Storhamar 3×2 min og Vipers 5×2 min
Tilskuere: 1624 i Boligpartner Arena