Kan sikre sølvet i Bergen onsdag: – Vi må vise en fandenivoldskhet – Storhamar

Kan sikre sølvet i Bergen onsdag: – Vi må vise en fandenivoldskhet

Ett Storhamar-poeng borte mot Tertnes onsdag – og seriesølvet er i boks.

Det har vært et hektisk kampprogram de siste ukene. Laget var tilbake i Hamar mandag formiddag etter helgens Danmark-tur som endte med knepent tap i Europa League-kvartfinalen mot Viborg og 68-71-tap sammenlagt.

– Det begynner å tære på nå, men vi skal mobilisere alt vi kan. Det blir tøft å møte Tertnes borte. De siste årene har Tertnes alltid vært på øvre halvdel og ofte med i medaljekampen. Denne sesongen har det svingt mer. Blant annet har de hatt diverse skader. Men de har likevel levert gode kamper og har noen sterke seire. Så jeg forventer en tøff kamp onsdag. Vi får garantert ikke noe gratis mot Tertnes. Vi må vise en fandenivoldskhet, sier Storhamar-trener Kenneth Gabrielsen.

Dette er nest siste seriekamp for Storhamar i Rema 1000-ligaen. Siste kamp spilles også på bortebane, nemlig mot Anniken Obaidlis gamleklubb Molde, som ligger på fjerdeplass, fem poeng bak Storhamar. Molde har kun igjen kampen mot Storhamar. Mellom Storhamar og Molde ligger Sola, og avstanden ned til rogalendingene er på fire poeng.

Sola møter Fredrikstad borte onsdag og Fana borte søndag.

TABELLEN

SPENNING I VENTE: Betina Riegelhuth, Emilie Hovden og Anniken Obaidli møter Tertnes i Bergen onsdag kveld.