– Hadde aldri i verden trodd jeg skulle være med og vinne sølv – Storhamar

– Hadde aldri i verden trodd jeg skulle være med og vinne sølv

Mathea Enger (17) var en av Storhamar-spillerne som fikk utdelt sølvmedaljen på trening fredag.

Det var ikke alle Storhamar-spillerne som var med til Bergen og sikret sølvet onsdag. Disse fikk medaljen utdelt på trening fredag – av lagkaptein Moa Fredriksson. Den tidligere nordbygda-spilleren Mathea Enger syntes det var stor stas.

BARE SMIL: Andrea Holmsveen Moen og Mathea Enger med sølvmedaljene på trening.
SØLVJENTER: Jeanett Kristiansen, Moa Fredriksson, Stine Lidén og Cassandra Tollbring fikk også medaljene sine på trening.

– Jeg var ikke med i starten, men ble med utover høsten. Da hadde jeg aldri i verden trodd jeg skule være med og vinne sølv med laget. Det var Moa som delte ut medaljene. Det var gøy. Jeg håper det blir flere medaljer senere. Kanskje blir det også et gull etter hvert, sier Mathea, som i tillegg til å spille i Rema 1000-ligaen også har spilt i Europa League for Storhamar i løpet av sesongen.

– Jeg var med på den ene turen til Romania mot Magura og var med til Russland. Jeg kom utpå mot Magura. Det var riktignok bare et halvt minutt, men det var uansett veldig gøy å være med, sier Mathea Enger.

BORTEKAMPER: Ingeborg Storbæk Monné, Mathea Enger og Storhamars 2. divisjonslag møter Sverresborg og Charlottenlund i Trondheim denne helgen.

Denne helgen er Enger i Trondheim med Storhamars 2. divisjonslag, som skal spille to matcher, mot Sverresborg og Charlotttenlund. Storhamar har bare Utleira foran seg på tabellen og er for alvor med i opprykkskampen. Neste år kan Storhamar altså komme til å ha lag både i 1. divisjon – og i eliteserien.

– Jeg håper det går. Det blir veldig spennende fremover, konstaterer Mathea Enger.