Anniken: – Det har vært et heftig kjør – Storhamar

Anniken: – Det har vært et heftig kjør

(Molde – Storhamar 32-29) Anniken Obaidli (26) måtte se søstrene Mona og Sherin stikke av med seieren i siste seriekamp. Nå ser Anniken frem til litt ferie før A-landslagssamling etter et vanvittig kampprogram de siste ukene.

Storhamar hadde en svak åpning på bortekampen mot Molde søndag. De lå under 3-10 etter 12 minutter, og da ble det vanskelig.

– Det ble litt tøft ja. Vi brente for mange skudd og gjorde noen tekniske feil. Jeg føler vi spilte oss til noen gode sjanser, men bommet for mye og da fikk de kontret. De hadde et godt angrepsspill og gjorde det vanskelig for oss. Vi kom oss litt og fikk hentet opp igjen noe, men vi kom for langt bakpå i starten. I tillegg spilte keeperen deres en god kamp og reddet mange skudd. Vi var forberedt på en tøff kamp, og det ble det. Det er selvsagt alltid kjipt å tape, sier Anniken.

TAP: Anniken Obaidli og Storhamar tapte mot Molde søndag.

For første gang spilte hun for bortelaget mot Molde på sin tidligere hjemmebane.

– Selvfølgelig var det ekstra spesielt. Men jeg tenkte ikke noe på det da kampen starta, sier Anniken, som ser frem til noen dager ferie i Molde med familien før hun skal på A-landslagssamling etter påske.

– Jeg føler absolutt det blir godt med ferie nå. Det er veldig nødvendig nå før det blir en ny intensiv periode, sier Anniken, som aldri har hatt en så hektisk sesong med et uhyre tett kampprogram på grunn av Europa League.

– Jeg har jo ikke spilt i Europa før, så det har vært et heftig kjør. Men det har vært gøy – og verdt alt det har kostet av krefter og energi, sier Obaidli.

KAMPFAKTA
Molde – Storhamar 32-29 (17-12)

Storhamar: Susanne Ege Grønlund – Susanne Liberg Amundsen 1, Ane Cecilie Høgseth 2, Elinore Johansson, Maja Jakobsen 5, Sara Rønningen 2, Betina Riegelhuth 4, Emilie Hovden 4, Anniken Obaidli 4, Guro Nestaker 3, Kristin Venn 4
Toppscorer Molde: Mona Obaidli 7
Dommere: Vegard Kalløkkebakken og Pål Valbjør
Utvisninger: Molde 4×2 min, Storhamar 1×2 min.