Eli Marie endelig tilbake etter måneder med smerter: – Det var ganske vondt og ekkelt – Storhamar

Eli Marie endelig tilbake etter måneder med smerter: – Det var ganske vondt og ekkelt

Storhamar-keeper Eli Marie Raasok er klar for søndagens kamp mot Byåsen etter flere måneder med smerter i hælen.

– Jeg har trent for fullt hele uka. Jeg føler det har gått fint og har ikke merket noe som helst, sier Eli Marie Raasok, som endelig er tilbake på banen mot Byåsen.

Raasok har slitt med smerter i venstrehælen i flere måneder, og for ikke lenge siden var det usikkert om hun ville rekke seriestarten.

SERIESTART: Sofie Ege Grønlund og Eli Marie Raasok er klare for seriestart søndag.

Les også: Billetter til Champions League kjøper du her

Smertene kom mot slutten av sesongen i fjor. Først var det snakk om en betennelse – etter hvert ballet det på seg.

Jeg presset meg kanskje for mye mens jeg hadde vondt. Jeg begynte å gå annerledes fordi jeg hadde vondt – og da ble det et påbegynnende tretthetsbrudd. Jeg kjente det var noe som ikke stemte, at det var noe mer enn en betennelse. Det var ganske vondt og ekkelt å gå med.

Eli Marie Raasok

En MR-undersøkelse i slutten av juli avslørte altså at det var i ferd til å utvikle seg til et tretthetsbrudd. Hun tok seg en liten pause – og har trent mye alternativt, sier Eli Marie.

– Jeg har vært på treninger, men ikke vært med på alt jeg har ønsket. Samtidig har jeg gjort mange andre øvelser jeg ikke hadde hatt tid til ellers. Kroppen føles fin, påpeker Raasok.

Nå gleder hun seg til seriestart mot Byåsen søndag.

– Det er litt sånn i første serierunde at det er tøft uansett hvem man møter. Alle går inn med ferskt mot. Vi slo Byåsen i Skjærgårdslekene, men det var et veldig uskarpt Byåsen-lag vi møtte da. Periodevis er de veldig, veldig gode, sier Raasok.

Les også: Billetter til onsdagens hjemmekamp mot Molde er lagt ut

I dansk håndball har det allerede vært to kjempeoverraskelser. Tirsdag gikk Nora Mørk og Team Esbjerg, som Storhamar møter i Champions League, på en blemme og tapte 15-18 mot Ajax København. Onsdag tapte Ikast 26-27 mot Randers – Eli Marie Raasoks gamleklubb.