Maja etter uavgjort mot Larvik: – Den var blytung – Storhamar

Maja etter uavgjort mot Larvik: – Den var blytung

(Larvik – Storhamar 29 – 29) – Vi har større ambisjoner enn det vi har levert så langt, sier Maja Jakobsen etter uavgjort mot Larvik.

Storhamar åpnet bra og ledet 8-4 etter 11 minutter. Ved pause var stillingen 18-14 til Storhamar. Ti minutter ut i andreomgangen ledet Storhamar 23-18, og med ti minutter igjen å spille ledet de gule og blå 27-24. Så begynte det å butte noe kraftig. To minutter før slutt var stillingen 28-28, før Larvik scoret og ledet 29-28 med 52 sekunder igjen å spille. I kampens siste sekund ble Storhamar tildelt 7 meter. Straffa satte Anniken Obaidli i mål. Dermed ble det poengdeling i Larvik.

– Den var blytung, kommenterer Maja Jakobsen.

– Jeg synes førsteomgangen var bra forsvarsmessig. Det var bedre enn vi har gjort tidligere i høst. Vi hadde full kontroll til ut i andreomgangen. Det er for få som tar tak, og da blir det sånn. Vi er skuffet. Er vi ikke på topp, kan vi tape alle kampene. Anniken spilte en bra kamp. Vi andre var ikke gode nok. Da blir det vanskelig, sier Maja Jakobsen.

Har sesongstarten vært svakere enn forventet?

– Ja, det synes jeg. Det har vært tungt i starten. Vi har ikke vært i flytsona, men dit skal vi komme. Det krever knallhard jobbing fremover. Vi har større ambisjoner enn det vi har levert så langt. Men sånn er idrett. Sånne ting skjer. Vi skal ta tak i det og få opp prestasjonen – og komme sterkere tilbake, sier Jakobsen.