Det er nesten uvirkelig morsomt å kunne invitere dere til tidenes sesong for Storhamar Håndball Elite.

Med det utgangspunktet vi hadde for bare noen få år siden er sesongens deltagelse i selveste Champions League intet mindre enn en kollektiv bragd for hele Innlandet. Våre konkurrenter i verdens beste liga er finansiert av alt fra statsstøtte, statlige spillselskaper og store multinasjonale merkevareprodusenter til rike onkler og mange tusen tilskuere på hver eneste kamp. Vi i Storhamar møter dette med et hundretalls entusiastiske frivillige, rundt 1000 trofaste supportere, mer enn 200 små og mellomstore sponsorer, en liten men hardt arbeidende og dyktig administrasjon, samt et offensivt og aktivt styre med nese for utvikling og gode resultater. Sammen er vi sterke! 

Øystein Holtet, styreleder Storhamar Håndball Elite

Dagens sportslige team med spillere, trenere, lagledere og medisinsk personell er et resultat av målrettet og kompromissløs satsning på trenere i verdensklasse, gode verdier, høy kvalitet i alle prosesser, spillerutvikling i særklasse og et gjennomført kollektivt tankesett.

Vi er stolte av å være lokomotivet for kvinneidrett i Innlandet og håper dere får mange gode opplevelser i Boligpartner Arena denne sesongen.

Vi ses på kamp!

Øystein Holtet, styreleder Storhamar Håndball Elite